HOROSKOP

NAJGORA I NAJBOLJA LJUBAVNA KOMBINACIJA PO HOROSKOPU: Jeste li u nekoj?

ljubav raskidOvan i Rak nikad neće uspjeti

Nema gore kombinacije od ova dva znaka. Totalne suprotnosti. Ovan voli da se kreće, putuje, da dominira, dok Rak voli da se ušuška na sofi uz večericu i film. Oba znaka konstantno vuku na svoje strane koje nemaju veze jedna s drugom.

Stalno se svađaju i jednostavno kao da pričaju drugim jezikom. Kada dođe do konflikta, Ovan je taj kojeg baš briga za sve, dok je Rak emotivan i tužan.

Jednostavno, osobe rođene u znaku Ovna su konstantno željne dinamike, brzine i takmičenja. Oni su uvijek prvi u svemu, od posla do druženja. Raku su porodica, kuća i mir ključ.

Bik i Škorpija u ljubavi za sva vremena 

Ova dva znaka kada se nađu, potpuno su opčinjeni jedno drugim. Njihova strast i hemija su savršen sklop po zvijezdama. Škorpija obožava što je Bik neko koga neće lako zadobiti i to je ona doza izazova koju ona voli.

Bik uživa u fizičkom kontaktu i težnji za dostizanjem emotivne sigurnosti, a Škorpija zrači privlačnošću i u ljubavi očekuje puno strasti, što Bik obožava.

Stabilan i konzervativan, Bik je među najpouzdanijim znakovima zodijaka. Sa druge strane, Škorpija je odličan lider i osoba rođena u ovom znaku je uvijek svjesna situacije, takođe se posebno ističe u snalažljivosti.

Izvor:B92.net