ART PREPORUKA

ŠOU BIZ: Hju Lori dobio zvijezdu na Holivudskom bulevaru slavnih

capture1Glumac Hju Lori, najpoznatiji po ulozi ekscentričnog doktora Hausa u istoimenoj seriji, dobio je zvijezdu na Holivudskom bulevaru slavnih.
Poznat po skromnosti, Lori je stajao mirno dok je primao pohvale, ali i šaljive uvrede od kolege glumca Stivena Fraja.

– Svijet je nepravedan i priznaću kako sam običan 57-godišnjak koji je sasvim slučajno proživio život ispunjen nevjerovatnom srećom da ponekad očekujem da mi klavir padne na glavu kako bi se postigao božanstveni balans – kazao je Lori.

capture2

On je iskoristio priliku da zahvali Americi na izumima poput farmerki, martinija i pice, te da uputi riječ-dvije Mitu Romniju, piše ,,Guardian”.

– Volim martini uglavnom zbog toga što ga je Frenk Sinatra pio. Ne nosim farmerke uglavnom zbog toga što ih je Mit Romni nosio – našalio se Lori.

On je dvostruki dobitnik Zlatnog globusa za ulogu u seriji ,,House”, a za nagradu Emi je nominovan čak sedam puta, ali nikada je nije osvojio.

capture3

Lori je tokom jednog perioda bio najplaćeniji televizijski glumac. Otac je troje djece, producent je i režiser, napisao je roman i ima karijeru kao džez i bluz muzičar.

Lori i Fraj sarađuju dugo, a zajedno su glumili u kultnoj ,,Crnoj guji”.

capture

– Ima krive noge i prevelik razmak između bradavica, ali osim toga je gotovo savršen – rekao je Fry na otkrivanju Lorijeve zvijezde.

Izvor: Klix.ba

kud duga