TRASH

PRIČA LJEPOTICE KOJA ĆE SE UDATI ZA KRALJA INSTAGRAMA: ,,Mnogi mi kažu da sam nisko pala”

182619677757fe44cc4f0ce506504973_w640-1Džulijan Nikol ima 26 godina i vjerenica je jednog od ,,kraljeva Instagrama” Tonija Toutonija (43). Toni ima milione, kola, jahtu i mnoštvo golih djevojaka oko sebe. Za razliku od drugih ,,kraljeva Instagrama”, Toni veoma ponižava žene, što možete vidjeti na njegovom profilu. Gura ih, gađa viršlama i radi im zaista zgražavajuće stvari.

Elem, Džulijan je navodno njegova prava ljubav, a o životu sa čovjekom koji pravi lude žurke, pije i spava sa mnoštvom djevojaka, ova plavuša kaže:

I love sushi

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on


– Ponekad sam ljubomorna, ali sam se do sada navikla. Ne opterećujem se više tim stvarima. Znam da on neće prestati da živi takvim životom, a ja od njega to i ne tražim – rekla je Džulijan.

Ona ističe da njena majka ne podržava ovu vezu.

– Ne, moja majka je apsolutno protiv moje veze sa Tonijem. Ona je u grupi feminista koji me stalno napadaju, koji mi govore da se ponižavam i da sam pala nisko.
Džulijan ističe da Toni ipak ima dobro srce.

I I don't just pile up money #pileupeverything

A photo posted by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

– Mimo svega što radi, znam da on ima dobro i veliko srce. Radujem se našem životu i znam da će on biti divan tata jednog dana. Ljudi ga stalno napadaju, govore da nema emocije, s obzirom na to kako se ponaša prema nekim ženama, ali one same pristaju na te stvari za novac. Ja uživam u svom životu sa Tonijem. Uživam u luksuznom životu, parama, kolima i zaista nemam na šta da se požalim kaže ona.

Izvor: B92.net