MAGAZIN PREPORUKA

SVE JE BILO SPREMNO ZA LUKSUZNO VJENČANJE: Onda joj je vidovnjakinja rekla nešto zbog čega je sve u trenu propalo..

525bb741bc3d2f49f886d3ba33c078bbRijetko ko ima priliku da kaže sudbonosno DA nekome zbog koga su emocije proradile još u ranom djetinjstvu. Neki se i danas sjete prve zaljubljenosti iz vrtića, a većini su se putevi razišli i pronašli su neke nove ljubavi.

Ovakva bi bila i priča danas 28-godišnje Lize Meri Manso da ih sudbina, ili nešto drugo, nije sasvim slučajno spojila na nekoj zabavi. Liza je imala 13 godina kad je prvi put ugledala Majkla, a bili su nerazdvojni idućih šest mjeseci sve dok se njegova porodica nije preselila i izgubili su svaki kontakt. Susreli su se ponovo nakon osam godina na nekoj zabavi, a u decembru 2010. Majkl ju je zaprosio.

Liza je planirala veliko i luksuzno vjenčanje kako bi proslavila to što je ponovo našla ljubav iz djetinjstva. Ali tri sedmice prije vjenčanja odlučila se na nešto neobično. Zakazala je termin kod vidovnjakinje, kojoj nije spominjala ništa oko svog vjenčanja i skinula je vjerenički prsten prije sastanka. Kada je Gospođa Re počela govoriti o Lizinom danu vjenčanja, mlada se prestravila.

Gospođa Re rekla je Lisi da je ona predodređena za velike stvari u životu te da njeno vjenčanje treba pričekati i da svakako ne bi trebalo biti tako veliko kako ga je Liza zamišljala i organizovala, već intimno i s malim brojem ljudi.

Iduće sedmice po glavi su joj se vrzmale riječi vidovnjakinje i Liza je počela da razmišlja je li odluka o vjenčanju zaista ono što želi? Iako je već dosta novca uložila u vjenčanje koje je bilo pred njom i koje se trebalo održati u luksuznom hotelu s pet zvjezdica, Lisa je zaključila da očito nije spremna za taj čin, čim joj je vidovnjakinja uspjela poljuljati razmišljanja.

Skupila je hrabrost i priznala Majklu da nije spremna i da će odgoditi odluku o vjenčanju. Pogođeni oboje, iduća četiri mjeseca borili su se za svoju vezu, ali razišli su se, a Liza je nakon nekog vremena pronašla novu ljubav u 50-godišnjem muškarcu.

Izvor: Večernji.hr