PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

LUDI SVIJET: Vjenčali se i doživjeli šok, ali nemaju namjeru da se razvedu

Just married couple, holding hands and walking in nature

68-godišnji muškarac iz Floride ostao je šokiran nakon što je saznao da se zabunom oženio vlastitom unukom. On i njegova mlađana 24-godišnja supruga zajedno su nakon vjenčanja prije tri mjeseca živjeli u Majamiju, a nesrećnu informaciju otkrili su  listajući jedan njegov stari foto album, piše Florida Sun Post.

U albumu je, između ostalog, bilo fotografija njegove djece iz prvog braka s kojima dugo vremena nije bio u kontaktu. Mlada supruga je prepoznala njegovog najstarijeg sina kao svog oca.

– Kad sam vidjela svog tatu u tom foto albumu, osjetila sam kako me preplavljuje osjećaj očaja -rekla je medijima.

Muškarac, čiji je drugi brak završio razvodom i financijskim teškoćama 2009. godine, osvojio je nekoliko miliona dolara na lutriji dvije godine kasnije. Ona se pak udaljila od roditelja nakon što je zatrudnjela kao tinejdžerka, a potom je radila kao egzotična plesačica u Džeksonvilu kad su se upoznali preko stranice za upoznavanje.

– Osjećao sam se neobično kad sam vidio njene fotografije na stranici. Kao da sam imao neki dežavi, ali tad nisam mogao shvatiti zašto mi djeluje tako poznato, rekao je muškarac i dodao da im razvod ne pada na pamet: ,,Da nikad nijesmo saznali, živjeli bismo srećno i niko ne bi mogao promijeniti našu povezanost.”

Izvor:Jutarnji.hr