MAGAZIN PREPORUKA

MONAKO: Porto Montenegro predstavljen na Sajmu nautike

unnamed_4Kompanija Adriatic Marinas, predstavila je projekat vodeće matične luke za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro, na Sajmu nautike u Monaku, koji se održava od 28. septembra do 1. oktobra.

Monaco Yacht Show svakog septembra tradicionalno okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting industrje i klijentelu i vlasnike luksuznih plovila, a ove godine broji čak 580 izlagača iz 38 zemalja.

Na ovoj prestižnoj manifestaciji predstavljene su brojne jahting kompanije, kao i više od 125 superjahti, a Porto Montenegro tim je i na ovoj manifestaciji, u okviru post-sezonskih aktivnosti, predstavio najnoviju ponudu marine, koja uključuje mogućnost vezivanja jahti na 450 vezova.

Tivatska marina za superjahte postala je svojevrsni način života članova evropske jahting zajednice kao i svake zime, van čarter sezone, boravak u naselju i marini predstavlja kombinaciju zabave i opuštanja, uz dobar odabrih sportsko-kulturnih sadržaja, zanimljiv miks ugostiteljskih objekata i internacionalnih modnih brendova.

– Porto Montenegro, predstavljamo kao već nadaleko prepoznat nautički centar, koji veliku pažnju poklanja uslužnim djelatnostima od pogodnosti pri zakupu vezova do organizacije aktivnih odmora u vezi sa vodom, jedriličarske pakete i regate.Veliko interesovanje vlada za dugoročni zakup vezova u marini i Crnu Goru kao stabilnu jahting destinaciju – istakao je generalni menadžer Porto Montenegro Jaht Kluba Bili Kanjeljas.

unnamed_5

Ovaj nautički centar je jedno od omiljenih mjesta boravka nautičara Evrope, zbog benefita u zimskim paketima, 24 sata *konsijerž usluge u marini, intenzivnog kalendara događaja u Jahting klubu Porto Montenegra, ali i klubu Članova posade, šro predstavlja jaku tržišnu prednost.

Sajmovi nautike su, kako su saopštili iz Porto Montenegra, zbog svojih pratećih sadržaja, panela, zabava, konferencija i sastanaka, odličan način da se ova kompanija, ali i čitava Crna Gora, predstavi i pozicionira kao atraktivna jahting destinacija, jer su posjetioci i učesnici ovih manifestacija najznačajniji ,,igrači” u nautičkom biznisu širom svijeta.