ART SLAJDER

POČELE PINKOVE ZVEZDICE: Crnogorka Lorena, Hrvat Roko i Makedonka Mina oduševili žiri (video)

bscap0087Treća sezona muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“ počela je večeras.
Ako se ,,po jutru dan poznaje”, ovo će biti izvanredna sezona u kojoj će publika i gledaoci uživati u izuzetnim talentima iz cijelog regiona.
Večeras smo bili u prilici da čujemo i jednu Podgoričanku. Bila je to četrnaestogodišnja Lorena Janković koja je potpuno oduševila žiri izvođenjem pjesme ,,Ružica”, uz stihove na poljskom.

Lorena Janković – Ružica si bila by PinkoveZvezdiceTV
Još dok je pjevala Tržan se čula ,,Bravo! Ova mala je genijalna!”.
– Drago mi je što je moje gore list. Bilo je fenomenalno, uživao sam u svakom tonu, vidjelo se veliko iskustvo – kazao je Sergej Ćetković kojem su zasuzile oči.
Bilo je fenomenalno i hvala ti što smo uživali u tvom izvođenju, kazao je Aleksandar Cvetković.
Leontina Vukomanović je bila oduševljena interpretativnim finesama svojestvenim velikim profesionalcima.
– Ovo čak nije ni desetka, ovo je dvadesetica. Famozna si. Počastvovana sam što smo imali priliku da te vidim uživo i što ćemo imati priliku još da te slušamo. Imamo jednog superfinalistu – kazala je Goca Tržan.
Jelena Tomašević-Bosiljčić čestitala je Crnoj Gori, jer se nada da će ona biti najbolji vokal u regionu.
– Toliko prirodno, iskonski pjevaš. Tvoje pjevanje nas obuzima, to je stvarno dar – rekla je Tomašević-Bosiljčić.
Takmičarski dio otvorio je Slava Avramović pjesmom ,,Što ti dadoh“ i oduševio žiri. Dobio je pet glasova.
bscap0034Ajša Kamešničanin takođe je dobila pet glasova za pjevanje numere ,,Korake ti znam“, kao i Aleksandra Trajčeska za ,,Like I’m gonna lose you“ koja je izazvala suze kod Tomašević-Bosiljčić, Matija Vitić za ,,All of me”, Mina Blažev za ,,It's a man's world” koja je oduševila žiri (,,savršena”, bio je komentar Vukomanović, ,,imam jednu zamjerku – prekratko mi je trajalo”, rekla je Tomašević-Bosiljčić), Marina Stanković za ,,Crno i belo” (,,O, Bože”, prokomentarisala je Tomašević-Bosiljčić) i Splićanin Roko Blažević za ,,Caruso” koji je ujedno prvi Hrvat koji je učestvovao u ove tri sezone (,,Aj ćao”, bio je komentar Tržan koja se potom zaplakala).

Roko Blažević – Caruso by PinkoveZvezdiceTV
Anđela Miljković dobila je četiri glasa za pjevanje numere ,,Writing's on the wall“, kao i Rebeka Kodić za ,,Sve bi seke ljubile mornare”, Bojana Radovanović za ,,Luče”, Nađa Erdoglija za ,,Naša ljubav” i Bojana Srdanović za ,,Vertigo”.
Mateja Krsmanović dobio je tri glasa za izvođenje pjesme ,,Soba za tugu“, kao i Dorotea Vračević za ,,Neka mi ne svane”.
U narednu fazu takmičenja nisu prošli Mateja Krsmanović, Bojana Srdanović, Rebeka Kodić, Nađa Erdoglija i Dorotea Vračević.


Aleksandra Trajčeska – Like I'm Gonna Lose You by PinkoveZvezdiceTV

Matija Vitić – All Of Me by PinkoveZvezdiceTV

Marina Stanković – Crno i belo by PinkoveZvezdiceTV

Mina Blažev – It's A Man's Man's Man's World by PinkoveZvezdiceTV

B.R.

kud duga