ART SLAJDER

,,FESTIVAL ,,NAŠA RADOST” U PODGORICI: Prva nagrada za pjesmu ,,Zvijezda“

nasa-radost_pobjednik

Pobjednička pjesma

Na festivalu ,,Naša radost 2016.” koji je večeras održan na podgoričkom Trgu Nezavisnosti prvu nagradu za kompoziciju dobila je pjesma ,,Zvijezda” za koju je muziku i aranžman uradio Predrag Nedeljković, tekst Sanja Perić, a otpjevao je Đorđije Aleksić iz Nikšića.  Drugo mjesto je kompozicija ,,Sve je slatko” za koju je muziku uradila Vesna Veljković, aranžman Zoran Bogdanović, tekst Dragoslav Guzina, a pjevala je Ana Spasojević iz Zvornika. Treća je kompozicija ,,Plave oči”, muzika i tekst Snežana Ćosović, aranžman Mihailo Radonjić, a otpjevala je Katarina Radulović iz Podgorice.

nasa-radost_ana-vujosevic

Ana Vujošević

Dječiji žiri je nagradio pjesmu ,,Ko se grudva, taj se voli” koju je pjevala Ana Vujošević, a hor ,,Zvjezdice” pjesmu ,,Meda spavalica” u izvođenju Nevene Mrvaljević .

Ana Spasojević dobila je prvu nagradu za interpretaciju, druga nagrada pripala je Đorđiju Aleksiću, a treća  Neveni Rosić iz Kikinde. Nagrade je uručila Zoja Đurović, umjetnička direktorica Festivala.

nasa-radost_masa-paovic

,,Pidžama party”

Nagradu za najmlađeg učesnika kao i nagradu za najbolji scenski nastup dobila je Maša Paović iz Podgorice za pjesmu ,,Pidžama party”.

Nagradu za najbolji tekst dobila je Svetlana Cvetičanin za pjesmu ,,Meda spavalica”, a za najbolji aranžman Danijel Alibabić za pjesmu ,,Tajne”.

nasa-radost_katarina-radulovic

Katarina Radulović

Program su vodili glumci Ivona Čović-Jaćimović i Slaviša Grubiša. Sve izvođače 16 predstavljenih kompozicija u takmičarskom dijelu pratio je dječiji hor ,,Zvjezdice”, a solisti ovog hora nastupili su u revijalnom dijelu.

This slideshow requires JavaScript.

Više fotografija pogledajte u foto galeriji na naslovnoj strani portala.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac

kud duga