MODA PREPORUKA

MODA: Crnogorske manekenke i manekeni angažovani u inostranstvu

 

dsc_0080

Muhamed Beriša

Modna agencija National Style iz Podgorice posjeduje brojne  licence za svjetske izbore ljepote širom svijeta na kojima su, do sada, manekenke i manekeni postizali značajne uspjehe.

Juče je Muhamed Beriša iz Podgorice otputovao u Indoneziju  gdje ce predstavljati Crnu Goru na svjetskom izboru Mister Universal Ambasador. Jovana Pekovic iz Budve,koja je već bila angažovana u Kini, Bugarskoj i na crnogorskim modnim pistama, ponovo ide u Kinu, ovog puta u Šangaj gdje će predstavljati našu zemlju na izboru Miss Tourism Queen of the Year, od 21.oktobra do 12.novembra.

Tamara Milošević će 26.oktobra u Hong Kongu učestvovati na izboru  Miss Model of the World. U Kinu ide i.Lara Stešević. Ona će 10.novembra učestvovati na izboru Miss Bikini Universe. Na  izbor Miss World Peace ide Nikolina Popović iz Nikšića. Andrea Šundić koja je već dvije godina članica Agencije agencije od 12.decembra do 3.januara ide  u Maleziju na takmičenje Miss Tourism International.

U National Style kažu da trenutno biraju predstavnicu Crne Gore za izbor MIss Tourism Metropolitan, koji će se održati u Kambodži u novembru ove godine.

Planiraju da početkom oktobra organizuju kasting za nova lica, kako za odrasle, tako i za djecu.