ART PREPORUKA

VIDEO: Kad Džos Stoun zapjeva na bosanskom s Deenom nastaje magija

captureIza nje je svjetska karijera, a mnogi je smatraju najboljom britanskom pjevačicom. Ali, uprkos svom uspjehu, Džos Stoun još je jednom dokazala je sasvim obična djevojka.
Slavna pjevačica sinoć je održala koncert u Sarajevu, gradu u kojem boravi već nekoliko dana, a kao pravi domaćin iskazao se bosanski pjevač Fuad Backović Deen koji je simpatičnoj Džos pokazivao najljepše strane svog grada. Obilazak grada uz poznatog bosanskog pjevača mladu Džos je oduševio, a ona je odlučila da mu se oduži na zaista poseban način.
Na njenu inicijativu zajedno su otpjevali pjesmu ,,Ljubav je” s kojom je Deen ove godine branio boje BiH na Eurosongu.
– Jedno prekrasno iskustvo i potpuno nenadano novo prijateljstvo da djevojkom koja me je potpuno osvojila svojom jednostavnošću i predivnom energijom. Dostojna je svih muzičkih nagrada koje je osvojila u svojoj brilijantnoj karijeri – napisao je Deen na svom Facebooku ne skrivajući sreću zbog prilike koja mu se pružila.
Inače, na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu prije koncerta britanske kantautorke nastupio je Deen koji je izveo nekoliko svojih hitova u akustičnoj verziji.

Izvor: Dnevnik.hr

kud duga