ART PREPORUKA

ART: Albumi EKV u pretprodaji

ab82da57-e9a2-4195-8f68-fa84bdce6805

Foto omota: Vuk Veličković

,,Ekatarina Velika (EKV)” bila je rok grupa iz Beograda, jedna od najuspješnijih i najuticajnijih grupa na prostoru bivše SFR Jugoslavije i Balkana, sa njihovom muzikom publika se identifikovala, a EKV je činila da su se mnogi u svom okruženju osjećali kosmopolitski. Tragovi i uticaji muzike i koncertne aktivnosti kultne grupe na kulturu regiona bili su posebni, a osjećaju se snažno i danas. Mnoge generacije su stvarale kult grupe EKV, odnosom prema njihovoj muzici, poetici i porukama. Zajedno su uz njihovu muziku odrastali oni koji su ih prepoznavali kao dobar rokenrol, dobru muziku, zabavu, energiju, poeziju, bunt, stav, opomenu, viziju…
– Zbog svega toga ,,Mascom records” vraća muziku grupe EKV onima kojima pripada, generacijama koje su rasle uz riječi i značenja njihovih pjesama, kao i mladim generacijama koje prepoznaju značaj ove grupe u vremenu u kome je stvarala. Spremili smo i remasterizovali za Vas albume: ,,Ljubav 1987”, ,,Samo par godina za nas 1989”, Dum Dum 1991” i ,,Neko nas posmatra 1993”. Stari zvuk u novom ruhu. Muzika je remasterizovana, a albumi redizajnirani. Fantastičan vizuelni identitet i ovoga puta dao je Vuk Veličković koji je sarađivao sa grupom EKV i na prvim izdanjima – kažu iz ,,Mascom records”-a.

Svi kupci, dodaju, koji poruče albume u pretprodaji prvi će dobiti svoje primjerke po najpovoljnijoj cijeni, a zvanična prodaja počinje 1. decembra.

Cijene u pretprodaji su: vinil 1799,00 dinara, CD 699,00 dinara, vinil 4 LP kompleta 5999,00 dinara, CD 4 komplet 1999,00 dinara.

kud duga

One Response to ART: Albumi EKV u pretprodaji