DRUŠTVO PREPORUKA

ČANJ: Otvoreni Sportsko-rekreativni susreti prosvjetnih radnika

Boskovic Canj 008Ministar prosvjete mr Predrag Bošković  otvorio je danas u Hotelu ,,Biserna obala” u Čanju Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnih radnika. On je tom prilikom saopštio da je Ministarstvo u posljednjih godinu dana uradilo mnogo na podizanju životnog standarda zaposlenih u prosvjeti i da će se aktivnosti u tom cilju nastaviti.

– Sljedeće godine planirana još intenzivnija saradnja sa Sindikatom prosvjetnih radnika kako bi se postiglo što više konkretih rezultata kada je riječ o životnom standardu prosvjetnih radnika, kao i ugledu ove društveno značajne profesije – kazao je ministar i zahvalio prosvjetnim radnicima na odgovornom obavljanju profesije ,,čime direktno utiču na budućnost Crne Gore”.Boskovic Canj 002

Osim ministra Boškovića na svečanom otvaranju prosvjetnim radnicima se obratio i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore Srđa Keković. On je poželio uspješne Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnim radnicima i izrazio zadovoljstvo što je Sindikat prosvjetnih radnika jedan od najaktivnijih u Uniji slobodnih sindikata Crne Gore.