TRASH

STUDENTKINJA O DETALJIIMA VRUĆE NOĆI S BOLTOM: ,,To je bio maraton, a ne sprint”

Kralj sprinta Jusein Bolt dovukao je mladu brazilsku studentkinju u krevet, a ona je ,,pala” na njegove trbušnjake i slavnu pobjedničku pozu, ekskluzivno otkriva Daily Mail.BOLT

Džedi Duarte kazala je novinarima kako ju je Jamajčanin nagovarao na seks uz pomoć Google translate aplikacije, a onda je provukao u Olimpijsko selo gdje je insistirao da slušaju Rijaninu pjesmu ,,Work” dok su vodili ljubav.

I uprkos tome što je Bolt najbrži čovjek na svijetu, Duarte (20), tvrdi da je akcija na krevetu više bila ,,maraton nego sprint” – trajala je dva sata.

Duarte je otkrila kako joj je Bolt obećao kako će je izvesti na još jedan sastanak, a onda je nestao kada je priča o njima dospjela na naslovnice.

– Stvarno sam mislila da nešto ima među nama. Ali sada vidim da žene skuplja isto kao i medalje – zaključila je Duarte koja je Bolta upoznala u klubu All In u Riju.

– Stajao je ispred nas i odjednom skinuo svoju majicu i otkrio trbušnjake. Nijesam dosad vidjela ništa slično i jako mi se svidjelo. Morala sam ih dodirnuti. Osjećaj je bio nevjerovatan. Mišići su mu bili tvrdi kao kamen. Ali toliko sam zurila u mišiće da odmah nijesam shvatila da je to Jusein Bolt.

Kako se noć bližila kraju Bolt je navodno sve više kružio oko Duarte, a onda poslao tjelohranitelja po nju.

– Znala sam ga s televizije. Moja majka je uvijek vrištala dok je trčao jer je njegov veliki fan. Taman je, visok, mišićav, baš moj tip, ali oko njega je bilo toliko lijepih žena i nijesam mislila da će mene izabrati. Tjelohranitelj mi je rekao da Bolt želi da dođem do njega. Nijesam odmah odreagovala jer sam glumila neuhvatljivu. Nakon nekog vremena ponovno je poslao tjelohranitelja po mene. Pitao me ,,Zašto ne odeš do njega, to je Jusein Bolt”.

– Dok smo čekali taksi nasmiješio mi se i izveo svoju slavnu pobjedničku pozu pa više nijesam sumnjala da je to on. Tada sam odlučila da pođem s njim. Povukao me u taksi i dao nevjerovatan poljubac – prepričala je Duarte koja je zatim s njim otišla u Olimpijsko selo.

– Nijesu mi tražili nikakvu identifikaciju, niti su ga išta pitali, vjerovatno zato što je to Bolt. S nama su bila još dva dečka. Bila sam iznenađena jer me nije odveo u neki skupi hotel, ali nijesam obraćala previše pažnje jer me cijelim putem ljubio. Soba je bila uredna ali imala je dva mala kreveta s kojih su njegova stopala virila dok je spavao.

Duarte, koju su roditelji napustili kao bebu, a odgojila je bakina sestra u siromašnoj četvrti Rija, ne zna ni riječ engleskog, stoga su, kaže, pisali ,,prljave” poruke na Google translateu. Ali nije joj, kaže, trebao prevod da zna da hoće seks.

Oboje su se svukli i istuširali prije nego je Bolt pustio muziku na mobilnom.

– Bolt ima tijelo šampiona, iako su njegovi muški dijelovi kao kod bilo kojeg prosječnog muškarca. Očekivala sam da će biti brz, ali ovo je bio najsporiji seks koji sam ikad imala. Trajao je 40 minuta, a onda smo prije druge ture malo odmorili. Brzo se oporavio, ali treći put se nijesmo poseksali – opisala je Duarte, koja je slikala pritom dva selfija.

Bolt joj je ujutro dao 100 eura za taksi, a iako je to bila strana valuta, taksita je prihvatio novac. Njen ljubavnik nije joj, kaže, dao broj, ali obećao je da će je nazvati kako bi se još jednom našli, tokom Paraolimpijskih igara.

Njihov vrući susret dospio je na naslovnice nakon što je Duarte podijelila selfije s grupom prijateljica putem Whatsappa.

Bolt je u međuvremenu odletio u London, gdje je uslikan u klubu kako još dvije djevojke vodi u hotel.

Slavni sportista ima dvogodišnju vezu sa Kasi Benet (26), ali svoje ljubavne poduhvate ne trudi se da sakrije.

Izvor: Jutarnji.hr