TRASH Uncategorized

KONAČNO ZADOVOLJNA: Ugojila se, pa salo prebacila gdje i Kim

Untitled-2-800x498Medicinska sestra Marlen Čajna podvrgnula se operaciji vrijednoj više od 10.000 eura kako bi imala pozadinu kao njen idol, Kim Kardašijan.
Kako bi njena zadnjica bila velika i obla poput pozadine slavne Kim, ova 36-godišnjakinja iz Majamija se podvrgnula takozvanom brazilskom podizanju zadnjice, tokom kojeg su joj doktori ubacili nešto manje od dva kilograma masti u zadnjicu. Na operaciju se odlučila nakon što je godinama bezuspešno pokušavala povećati pozadinu prirodnim metodama.

– Bez obzira na to koliko sam vježbala, nikako nisam stizala do rezultata koje sam željela. Bila sam zadovoljna izgledom i oblikom svoje zadnjice, ali htjela sam da je malo veća. Željela sam pozadinu kakvu ima Kim Kardašijan, koja je prelijepa i sve što obuče na njoj izgleda savršeno – ispričala je.
Tvrdi da je to što je vježbala po nekoliko sati dnevno pet do šest puta nedeljno nije dovelo do željenih rezultata. Dodaje da je čak u jednom trenutku radila i po 300 čučnjeva dnevno, ali od njih nije imala koristi.

Prije operacije čekao je težak zadatak – morala je da se ugoji kako bi doktori mogli da uzmu mast sa drugih djelova tela i prebace je u njenu zadnjicu. U nekoliko nedjelja ugojila sam se oko osam kilograma, hraneći se picom i sladoledima.
Tokom petosatne operacije doktori su injekcijama izvadili mast iz njenih ruku, leđa, stomaka i bokova, a potom su tu mast ubacili u njenu zadnjicu. Dodatna dva kilograma u zadnjici značila su da joj ništa od stare odjeće više ne pristaje pa je nakon operacije krenula u kupovinu odjeće, i to samo one koju bi inače naviše nosila sama Kim Kardašijan.

– Obavila sam kupovinu i obnovila garderobu. Bilo mi je važno da suknje i pantalone imaju visoki struk. Bila sam toliko oduševljena svojim tijelom da sam kupovala samo odjeću koju bi Kim nosila, kupila sam nekoliko kombinezona i uskih suknji koje ona stalno nosi – ispričala je.
Ovo joj nije prva estetska operacija, prije tri godine povećala je grudi, a danas tvrdi da je završila sa operacijama.

Izvor: superzena.b92.net