TRASH

MAJKA NAJPOZNATIJEG LJUBAVNIKA DRVOSJEČE: ,,Nervozan je, ima posla s drvima”

torbic

Đurđica Torbić (Foto: Fejsbuk)

Ljubavni trougao hrvatskog fudbalera Dejana Lovrena, supruge Anite i njenog ljubavnika drvosječe Darija Torbića, koji je protekle nedjelje bio jedna od glavnih tema u svjetskim medijima, sada je prokomentarisala i majka vjerovatno najpoznatijeg šumara na svijetu.

Dok akteri ove afere mudro ćute, njihovi najbliži medijima otkrivaju pikanterije iz njihove intime. Najprije je o svemu progovorila Torbićeva bivša djevojka, sa kojom ima i dijete, a sada i njegova majka Đurđica. Ona je rekla da porodica planira da tuži britanski tabloid ,,San”, koji je prvi objavio priču o nevjerstvu žene prvotimca Liverpula.


– Dario ništa ne može da komentariše jer trenutno ima posla s drvima. Jako je nervozan i pod stresom. On ima i sina koji je trenutno sa mnom na moru. Nikome nije lako. Ali, napomenula bih da je Dario taj koji je bio slobodan, a Anita je u braku, pa je logično da je ona kriva za nevjerstvo, a ne moj sin kojeg optužuju – rekla je ona za Jutarnji.hr.

Podsjetimo, nakon što su mediji objavili da je Anita varala muža, te prenijeli fotografiju na kojoj ona i Dario leže zagrljeni i razgolićeni, fudbaler je u javnosti viđen bez burme, a pisalo se da je Anita već konsultovala advokata, koji ju je savjetovao o podjeli imovine. Ipak, supružnici koji imaju dvoje male djece nakon toga ponovo su viđeni zajedno, kada je Anita dovela Dejana na trening u Liverpulu i tom prilikom pokazala srednji prst okupljenim paparacima.