MODA PREPORUKA

KUĆA MODE I LJEPOTE ,,ZORAN”: ,,Sense of beauty 2016” u nedjelju na Svetom Stefanu

Sense plakatDrugo izdanje modne manifestacije ,,Sense of Beauty 2016” biće održano u nedjelju, 14. avgusta od 21 sat u predivnom ambijentu Restorana „Agora“ na Svetom Stefanu.

Organizatori događaja su firme „Pure Angel“ Sveti Stefan i Kuća mode i ljepote ,,Zoran” Podgorica. Kroz ovaj projekat nastavljamo uspješnu saradnju od prethodne godine, uz težnju da unaprijedimo svaki segment ove značajne priče.

Koncept događaja koji je modnog karaktera biće sproveden kroz revije dizajnera, predstavljanje jednog brenda i revije frizura, koje će uz svojevrsni performans na sceni predstaviti majstori Kuće mode i ljepote, kao i Akademije ,,Zoran”.

Ljubitelji lijepog imaće priliku da uživaju u kreacijama Igora Todorovića, Sanje Matijević i brendovima iz salona ,,Sveti”. Revije prikazane na navedenom događaju biće prodajnog karaktera.

U muzičkom dijelu gosti će imati priliku da uživaju u mini koncertima Marije Božović i Baneta Nedovića, uz degustaciju vrhunskih pića i hrane, na koktelu koji prati ovaj događaj.