ART ART_IZDVOJENO

ZBOG VELIKE ZAINTERESOVANOSTI: Pogledajte koje su promjene uvedene na ,,Lake fest”

lakeU odnosu na prethodne godine, zbog velike zainteresovanosti za ,,LAKE FEST 2016” (11-14. avgust, jezero Krupac, Nikšić), donijete su znatne promjene na samom festivalskom prostoru.

Na festivalskom prostoru na kom će biti održan ,,Lake fest” donijete su mnoge tehničke promjene, uključujući sanaciju terena, uređenje festivalskog prostora i proširenje samih prostornih kapaciteta.
U odnosu na prethodnu godinu, znatno je uvećan kvalitet kako ozvučenja tako i osvjetljenja, uključujući i nova tehnička rješenja poput uvođenja video-bimova.

Budući da je zainteresovanost za kamp drastično veca naspram prethodnih godina, prostor istog se uređuje po ekološkim standardima sa povećanim nivoom higijene. Novina je ta što će svaki kamper na ulazu u kamp, dobiti tri kese za odlaganje otpada. Takođe, kampere očekuju i dnevni programi sa izuzetno zanimljivim iznenađenjima.

Kontrala na ulazu će biti dvostruko povećana.
Iako je režim saobracaja jednosmjeran kao i prethodnih godina, apelujemo na posjetioce koji dolaze automobilima da pronađu parking blagovremeno budući da je ograničen broj parking mjesta.

kud duga