TRASH

NATAŠA LJUTA, ALI NEĆE DA TUŽI MEDIJE: ,,Neka popiju nešto na moj račun!”

Nataša Bekvalac oštro se osvrnula na pisanje tabloida. Pjevačica je u petak osvanula na naslovnim stranama  štampe, u priči o navodnom bahatom ponašanju u jednom hotelu u Herceg Novom gdje je bila smještena zbog nastupa.

natasa-bekvalac-foto-printskrin-instagram-1458748809-870711

Nataša je burno reagovala na Instagramu, pomenula mogućnost tužbe, ali dodala i da je uglavnom ,,mrzi” da se time bavi.

– Ne volim kada mi dan pokvare zloće. Ne znam ni koji je krajnji cilj ovakvih tekstova sem možda pisati ružno pa makar i bez ikakvog povoda. U životu nikada za svojih 36 godina nisam izgovorila ,,Znaš li ti ko sam ja”, niti sam ikad od svog stola ustala a da svoj račun ne platim. Ja da vičem na konobara??? Da on plaća moj račun??? Gospode Bože!!! U životu se nikom nijesam obratila neljubazno, pogotovo ne ljudima čiji sam gost – napisala je Nataša povodom teksta o navodnom dranju na konobara koji je donio račun.

– Ovakve stvari me povrijeđuju kao čovjeka i nažalost znam i od koga potiču, što ne umanjuje moj ružan osjećaj. Redakciji čestitam ako su postigli željeni efekat. Pametniji od mene kažu da se ovakve stvari zaustavljaju tužbama. Iskreno, kada dođe do ročišta mene strašno mrzi da se time bavim, prođe me bijes, brzo zaboravljam i oprostim. Probajte tako i vi. Lakše je i ljepše, vjerujte. I popijte nešto na moj račun – napisala je ona.

Autor: mondo.rs