ART PREPORUKA

,,MANGROV”: ,,Lake fest 2016” prekretnica za još bolju budućnost festivala

13423791_1126235004107395_3534123361964554943_nNikšićki sastav ,,Mangrov” zasviraće pred ,,svojima” pored Krupačkog jezera prvog dana ,,Lake fest”-a, 11. avgusta od 19.30 sati. U razgovoru za portal Festivala gitarista i vokal Simo Bakoč najavljuje da će svirati autorske stvari sa albuma koji će biti sniman najesen, kao i nekoliko obrada. Za ovogodišnji lineup kaže da nikada nije bio na ovom nivou, te da je dovoljno pomenuti dva najveća imena Manu Chao-a i Kirila Džajkovskog, čiji će nastupi dati ogroman značaj festivalu, kao i samom gradu, te da će to biti prekretnica za još bolju budućnost festivala
LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na ,,Lake festivalu”?

M: Što se tiče našeg nastupa na ovogodišnjem ,,Lake”-u, ljudi će moći da čuju dosta energičnu svirku, a izvodićemo veći dio autorskih stvari, kao i par obrada.

LF: Kakvi su vaši utisci o ,,Lake fest”-u?

M: A kada je u pitanju sam fest i ovogodišnji line up, moramo priznati da nikada do sad nije bio na ovom nivou, kao ove godine, iako je gotovo svaka prethodna godina bila posebna na sebi svojstven način. Dovoljno je pomenuti, pored svih ostalih imena dva najveća, a to su sigurno Manu Chao i Kiril Džajkovski, čiji će nastupi dati ogroman značaj festivalu, kao i samom gradu i da će to biti prekretnica za još bolju budućnost festivala.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

M: Biće par nekih skromnih iznenađenja, nećemo ih otkriti još. 😉

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na ,,Lake fest”-u?

M: Pa ne znam da li imamo neku značajnu cifru kad su fanovi u pitanju,ali svakako da postoji poruka kad je naš nastup u pitanju, a to je da ćemo dati sve od sebe da upotpunimo sam ugođaj svim prisutnim i ono što je bitno je da ćemo publici moći da predstavimo svoj autorski rad koji će se snimiti tokom jeseni.