ART PREPORUKA

,,JUSTIN'S JOHNSON”: Velika nam je čast biti dio ovogodišnjeg ,,Lake fest”-a

13557947_1136335206430708_1038518690899383446_nSplitski sastav ,,Justin’s Johnson” otvoriće 13. avgusta u 19 sati treće veče ,,Lake fest”-a. Trubač Frane Mihalj za portal Festivala kaže da je članovima benda i njemu velika čast da budu dio ovogodišnjeg ,,Lake fest”-a. Neka se publika, poručuje, pripremi za kvalitetnu muziku, plesanje, skakanje i headbenganje, ali da u svemu tome i ne zaboravi da obarti pažnju na aranžmane i poruke u tekstovima pjesama.
LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na ,,Lake festivalu”?
F.M.: Publika može da očekuje kvalitetnu muziku ukalupljenu u jedan energičan nastup u kojem ćemo, nadamo se, uživati podjednako. Dakle, plesanje, skakanje, headbenganje i sve te lijepe stvari, ali da će takođe jednim uvom biti skoncentrisani na ono što pružamo i poručujemo aranžmanski i lirički.
LF: Kakvi su vaši utisci o ,,Lake fest”-u?
F.M.: Očito je da je ,,Lake” po svome značenju i važnosti jedan od najrelevantnijih kulturnih događaja u regionu i stoga nam je velika čast biti dio toga. Mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo ukazano povjerenje od strane organizatora i publike.
LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?
F.M.: Pa inače ne volimo puno planirati nastupe, svaki koncert, stage i publika su priča za sebe i nekad trebaš neposredno doživjeti mjesto na koje dolaziš da možeš reagovati na najbolji način. Kod velikih festivala kao što je ,,Lake” sve je savršeno posloženo tako da bendovima samo preostaje da se ,,utope” u atmosferu i sebe predstave na najbolji mogući način. Možemo samo da kažemo da ćemo odsvirati jednu frišku ,,ispečenu stvar”.
LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na ,,Lake fest”-u?
F.M.: Znamo da je na velikim festivalima program nabijen interesantnim izvođačima i da publika ima nezahvalan zadatak uhvatiti šta više toga, a da ostane svježa i prisutna nakon par sati ,,gruvanja” tako da neke izvođače jednostavno nemaju vremena obići i ukazati im povjerenje. Mi svima onima koji razmišljaju o nama poručujemo da ostave to nešto vremena i za nas i da neće biti razočarani svojom odlukom.