TRASH

ZAJEDNO SU OD NJENE 14.: Ruski milioner oženio se 37 godina mlađom manekenkom

lellizaveta 1 _1000x0 (1)Jedan od najpoznatijih ruskih naftaša 55-godišnji Valentin Ivanov oženio se manekenkom s kojom je započeo vezu kad je ona imala samo 14 godina. Bivši prvi čovek Lukoila se vjenčao u Singapuru s 18-godišnjom Jelizavetom Adamenko i to u glamuroznom dvorcu u Francuskoj, četiri godine nakon što su vezu započeli.

What r U looking for

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Vjenčanje se  navodno prije šest nedjelja održalo u dvorcu Sen Žen na Azurnoj obali.  Prijateljica manekenke neke fotografije svadbe objavila je na Instagramu, ali ubrzo ih je obrisala.


Mlada manekenka na svom se profilu na Instagramu redovno hvali njihovim raskošnim životnim stilom, u kojem ima mjesta i za vožnje Bentlijem i Ferarijem, kao i za sunčanje po jahtama. Iako je u Rusiji i u Singapuru, gdje par živi, granica za seksualni pristanak 16 godina, vlasti nijesu istraživale njihov odnos.

Relax zone☃

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on

Jelizaveta se na društvenim mrežama ljuti na one koji dovode u pitanje njenu ljubav prema starijem bogatašu.

– Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke glupače, treba da se zapitate o sebi. Zašto je osoba koja je u vezi sa starijim muškarcem automatski kurva, a on je automatski sponzor? – samo su neki od komentara koje je pisala.

Hey pretty woman,where do u hide your knife??

A photo posted by LizaAdamenko (@lizaadamenko) on