ART PREPORUKA

ROĐENDANSKI POKLON NEBOJŠI ĐUKANOVIĆU: ,,Miner records” objavio novi album sastava ,,Grimm”

13754542_1017015758419456_5514163820879943226_nNovi album sastava ,,Grimm” pod nazivom ,,Iza tišine” objavljen je na danas u izdanju ,,Miner records”-a, na rođendan pjevača Nebojše Đukanovića.
– Baš na rođendan… Disk se našao u prodaji… Nekako lijepo zvuči a još ljepše izgleda. Uskoro će moći da se kupi i u Crnoj Gori, a promociju albuma ćemo pripremiti za septembar/oktobar zajedno sa najljepšim jesenjim danima. Pozdrav i živjeli. 🙂 – napisao je Đukanović na Facebooku.
Nedavno je u intervjuu za MNE magazin Đukanović rekao da je ovaj album, ,,kao i sedam narednih, jer imamo gotovo osamdeset pjesama potpuno gotovih u ,,Grimm” maniru”, čekao povoljne okolnosti.
– Od tih 80 i nešto pjesama gotovo smo nasumično birali koje će da idu na album. Neke smo ubacivali, neke izbacivali, jer da smo mogli odmah smo željeli da izbacimo dupli album sa po 15 pjesama. Naravno, za naše prilike je to potpuna ludost, ali zrno razuma je presudilo (čitaj ukupna finansijska sredstva kojima smo raspolagali), pa smo napravili malu ludost, tj. izdali autentični art-hard goth rock koji će se suprotstaviti svim mogućim modernim trendovima i stremljenjima populacije. Dakle, bitka između Davida i Golijata počinje…. Vidjećemo ishod – kazao je tada Đukanović.
,,Grimm” će nastupiti u Baru 19. avgusta sa potpuno autorskom set listom.


B.R.

kud duga