ART PREPORUKA

SIVILO UOČI ,,LAKE FEST”-A: Ovo je jedan od rijetkih festivala ,,od ljudi, za ljude”, ima dušu

13418956_1121816847882544_791202143253306340_nPodgorički hip-hoper Balša Krkeljić Sivilo zatvoriće 11. avgusta nastupom koji počinje u 15 minuta nakon ponoći prvo veče ,,Lake fest”-a. U razgovoru za portal Festivala kaže da kao učesnik i posjetilac nosi pozitivna iskustva sa ovog Festivala koji ima dušu i koji je jedan od rijetkih festivala koji je od ljudi, za ljude.

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na ,,Lake festivalu”?

S: Mogu da očekuju jednu veliku energiju projektovanu kroz tvrdi hip hop zvuk. Znamo koliko Nikšićani vole da rokaju, a i mi isto, tako da ćemo gledati da se svi dobro zabavimo na Krupcu.

LF: Kakvi su Vaši utisci o ,,Lake fest”-u?

S: Sve najbolje mislim o tom festivalu. Znam koliko mi je pomogao i pomaže u mojoj karijeri. Kao posjetilac i kao učesnik nosim samo pozitivna iskustva. Jedan od rijetkih festivala koji je ,,od ljudi, za ljude”, zbog toga i mnogi kažu da je ,,Lake fest” festival koji ima dušu.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

S: Naravno. Al’ za to se morate strpiti do 11. avgusta i doći u 00.15h da doživite to specijalno.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na ,,Lake fest”-u?

S: Želimo dobro da se najedu i napiju, obavezno da se dobro razgibaju prije našeg nastupa, da povedu što veći broj drugara i drugarica i da se predaju energiji koja će da vlada tokom našeg nastupa.

kud duga