ART PREPORUKA

,,M.O.R.T.” UOČI ,,LAKE FEST”-A: Očekujte žestok repertoar

13417615_1124364420961120_4957965951630552121_nSinjski sastav ,,M.O.R.T.” zauzeće scenu ,,Lake fest”-a kraj Krupačkog jezera 12. avgusta u 20.15 sati. Basista Jakov Maleš Kikos, u razgovoru za portal Festivala, najavljuje žestok repertoar za 45-minutni nastup.

LF: Šta je ono što će publika moći da očekuje od vašeg nastupa na ,,Lake festivalu”?

M: Budući da su festivalski nastupi kratki, očekujte žestoki repertoar, u glavu od prve pjesme. Daćemo sve od sebe da vam sa desetak stvari pokažemo presjek naša dosadašnja tri izdata albuma: ,,Vrhunsko dno”, ,,Odjel za žešće” i aktuelnog, ,,Tužne kocke”. Vjerujemo da ćemo uspjeti pokrenuti publiku.

LF: Kakvi su Vaši utisci o ,,Lake fest”-u?

M: Za ,,Lake fest” smo čuli samo pohvale, a uz to nam je i najveći festival na kojem ćemo nastupiti ovog ljeta. Dobra stvar je i lokacija festivala, u prirodi, uz jezero, što svakako mora djelovati inspirativno i za bendove i za posjetioce. Veselimo se druženju s ostalim bendovima i posjetiocima.

LF: Da li spremate nešto specijalno za nastup pokraj Krupačkog jezera?

M: Taj dan smo samo jedan od izvođača, nije naš solo nastup, tako da se nećemo pouzdavati u scenografiju ili nekakve rekvizite. Probaćemo se ogoliti do kraja i pokazati vam bit našeg benda i pjesama. Po satnici bi trebali početi svirati u sam suton, tako da se nadamo da će to dati dodatan ugođaj.

LF: Imate li neku poruku za fanove koji će gledati vaš nastup na ,,Lake fest”-u?

M: Opustite se, budite dio festivala, budite dio koncerta. Zaboravite svoje granice i predrasude, družite se, uživajte u prirodi i muzici i dobar provod vam je zagarantovan.

kud duga