MODA SLAJDER

VESNA DE VINČA PRED IZBOR ZA MIS CRNE GORE: Djevojke, ljepota nije ukrasni papir

 

davinca (13)
-Termin ovogodišnjeg izbora za najljepšu djevojku Crne Gore još nije utvrđen. Čekamo konačan dogovor sa sponzorima i pokroviteljima u vezi smještaja kandidatkinja i prostora za održavanje izbora, kao i sa svjetskim  licencorima, sa kojima usaglašavamo termine. Ono što smo do sada definisali je da će kompletnu stilizaciju izbora Miss Crne Gore raditi Aleksandar Dado Jovanović-kazala je za MNE magazin Vesna De Vinča, vlasnica agencije Mis Monte koja je organizator izbora.

Ona je dodala da je u toku prijava kandidatkinja i da djevojke koje žele da apliciraju treba da prijavu pošalju na mejl:

[email protected], da budu visoke minimum 170 do 180cm,  da imaju od 17 do 25 godina uz pojašnjenje da pobjednica mora biti punoljetna da bi otišla na takmičenje.

vesna-1

Vesna De Vinča

-Težimo idealnim mjerama 90,60, 90, ali  uvijek ima i odstupanja-rekla je naša sagovornica.

Vesna De Vinča kaže da su planirali da do finalnog izbora organizuju dva kastinga.

I ove godine,podsjetila je, UDG dodeljuje stipendiju za Miss i još jednu kandidatkinju po  izbor komisije UDG.

Naša sagovornica kaže da nositi titulu Miss nije lak zadatak.

-Nataša Milosavljević, aktuelna Miss Crne Gore, se jako potrudila oko pripemanja za odlazak na Miss World, bila je kreativna i samoinicijativna.  Na žalost imala je malo vremena za pripreme i ono što pokušavamo ove godine da promijenimo je da izabranu kandidatkinju godinu dana pripremamo do takmičenja. Ideja je da ove godine biramo, a sljedeće šaljemo na svjetsko takmičenje-rekla je De Vinča.

DSC_8854-500x340

Sa prošlogodišnjeg izbora u Herceg Novom

Ona je svim djevojkama koje privlači izbor za najljepšu poručila da ,,ljepota nije ukrasni papir i mora da teži da bude  kompletna”.

-Ljepotu treba hraniti znanjem i dobrim poduhvatima, i tako je razvijati, kao misiju i božiji dar, a ne kao privatnu moć.  U protivnom kratko sija-savjet je naše sagovornice.

 

V.T.