DRUŠTVO SLAJDER

BRAJOVIĆ OBIŠAO ZAVRŠENE RADOVE: Nesmetano na magistralnom putu Podgorica – Cetinje – Budva

getimageMinistar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović obišao je sa saradnicima magistralni put Podgorica – Cetinje – Budva, gdje su završeni radovi na svim lokalitetima, te izrazio zadovoljstvo veoma kvalitetno i u ugovorenom roku izvedenim radovima.

Ministar je naglasio da su u potpunosti završeni radovi na dionicama Tuzi – Pljoče, lokalitetu Trubjela na magistralnom putu Nikšić – Vilusi, kao i na magistralnom putu Podgorica – Cetinje – Budva.

Brajović je rekao da je izgradnjom bulevara Bečići – Budva riješeno jedno od većih uskih grla na crnogorskim drumovima, izraženo pogotovu u špicu turističke sezone.

Zadovoljan je i predsjednik opštine Budva, Srđa Popović, koji je kazao da će spajanje dva bulevara Budva – Bečići učiniti da velike gužve na ulazu u Budvu, naročito izražene tokom turističke sezone, postanu prošlost i da ga raduje činjenica što je u metropoli turizma urađen jedan ovakav projekat.

U narednih nekoliko mjeseci, tokom turističke sezone, vršiće se projektovanje i priprema za nove radove koji će početi već od oktobra, najavio je ministar.

This slideshow requires JavaScript.