MAGAZIN PREPORUKA

IZNENADIĆETE SE: Šta se najviše gleda na You tube-u Crnoj Gori (video)

Screenshot-from-2016-06-14-09-42-27

Screenshot

O You Tube sajtu znate gotovo sve. Na najpopularnijem striming servisu na svijetu možete pronaći skoro sve kada je video sadržaj u pitanju. Pretpostavljate, sadržaj za odrasle ovdje nećete moći da pogledate. No, to sada nije ni toliko važno.

Ovaj sajt takođe nudi i mogućnost zarade. Naravno, da biste uspjeli da da zaradite malo veću sumu novca, zanimljivim sadržajem treba da privučete gledaoce.

Sa druge strane, tu su i muzički izvođači i ostali umjetnici koji imaju svoje zvanične profile na sajtu i čiji video snimci imaju veoma veliki broj pregleda. O ukusima ovog puta nećemo govoriti, već ćemo vam otkriti koji video snimci na YouTube sajtu u crnoj Gori su trenutno najpopularniji.

Ovo možete i sami saznati zahvaljujući opciji Trending koja je dostupna na sajtu. Klikom na taster, YouTube će vam prikazati trenutno najgledanije snimke u zemlji u kojoj se nalazite.

U Crnoj Gori trenutno prvo mjesto najpopularnijih video snimaka zauzima muzički spot  „Ljubi, Ljubi“ pjevačice Milice Pavlović. Na drugom mjestu se nalazi takođe muzički spot, u pitanju je pjesma „Nema šanse“ Lexington benda. Treće mjesto pripalo je pjevačici Radi Manojlović i pjesmi  ,,Metropola”. Na listi najpopularnijih je i snimak borbe Dejana Zlatičanina i Frenklina Mamanija koji se našao na sedmom mjestu.

Ostatak liste pogledajte na YouTube sajtu.

Izvor: Mondo.me/Mondo.rs