ART PREPORUKA

LUŠTICA: Koncert britanske soul senzacije Džos Ston 25.juna

JOSS-STONE-featuredBritanska soul i R’n’B senzacija Džos Ston nastupiće prvi put u Crnoj Gori na koncertu u subotu 25. juna u okviru saradnje sa kompanijom Luštica Development a u cilju promovisanja i podrške zelenoj kulturi u državi, saopšteno je iz te kompanije

Spektakularan koncert će biti unikatan događaj usmjeren na podizanje pažnje ka usvajanju ekološki održive prakse u kreativnim industrijama, a sav honorar od koncerta internacionalna soul diva doniraće nevladinim organizacijama za zaštitu životne sredine u Crnoj Gori.

U pitanju su nevladine organizacije Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), međunarodni centar za održivu kulturnu saradnju ,,Krug” (Green Culture organization) sa sjedištem u Londonu i ograncima u Podgorici, Cetinju i Skoplju, kao i organizacije koje podržavaju zelenu kulturu.

Koncert za prijatelje, partnere i zvanice Luštice Bay-a, novog turističkog grada u Crnoj Gori, biće održan na Luštici, u plažnom klubu Almara na Oblatnom, sa početkom u 20 časova.

Tom prilikom medijima i gostima će se obratiti Daren Gibson , izvršni direktor kompanije Luštica Development koja razvija projekat Luštica Bay, i Vesna Sokolovska Jovićević, osnivač i vizionar nevladine organizacije ,,Krug” koja se bavi održivom kulturnom saradnjom i promovisanjem ekološki održivog kreativnog sektora.