PREPORUKA SPORT

SVADBA SA 400 ZVANICA: Nikola Peković izgovorio sudbonosno DA, kum Duško Šarić

Nikola Peković izgovorio sudbonosno DA, kum mu je Duško Šarić

On i njegova izabranica, ljekraka iz Pljevalja Violeta Milinković, zakleli su se na vječnu ljubav, pred gotovo 400 zvanica.

Popularnom Pekmenu je vjenčani kum Duško Šarić,dok je Violeti, bila njena prijateljica iz rodnog grada.

Kako saznajemo mladenci su u salu, koje je specijalno za ovu priliku bila dekorisana, ušli uz zvuke tradicionalne srpske pjesme ,,Svilen konac” na oduševljenje zvanica.

Još veće oduševljenje je izazvalo, to što je mlada prihvatila da uzme muževljevo prezime, odnosno da će se ubuduće prezivati Peković.

Inače, Peković, koji se dugo godina druži sa mlađim Šarićem, upravo je preko njega i upoznao Violetu, koja je Duškova dugogodišnja prijateljica.

Sprski mediji su ranijh dana spekulisali da će na svadbi nastupiti sami vrh domaće folk muzike, za čije je angažovanje Pekmen platio ni manje ni više nego 40 hiljada eura.

Goste zabavlja orkestaar Ace Sofronijevića, a na zabavi će nastupiti Ana Bekuta i Miroslav Ilić.

Kao prijatelj Pekmena na vjenčanju su njegov prijatelj, folk pjevač Aco Pejović, dok će goste takođe zabavljati i Romana Panić, Bane Mojićević, Dženan Lončarević, Milan Dinčić, Rada Sarić, Petar Mitić i Dragiša Trajković Đani.

Među zvanicima je i Duškov prijatelj Jovica Lončar, protiv kojeg se vodi sudski postupak pred crnogorskim sudovima zbog pranja 20 miliona eura, stečenih od prodaje narkotika.

Izvor: Vijesti.me