PREPORUKA SPORT

IBRAHIMOVIĆ LANSIRAO SPORTSKU LINIJU: Javnost ostala bez odgovora o novom klubu (video)

13344616_1203015486384517_3025044413249495108_nFudbaler Zlatan Ibrahimović nalazi se u Francuskoj u kojoj se sa reprezentacijom Švedske, čiji je kapiten, priprema za Evropsko prvenstvo koje počinje u petak. On je danas lansirao novu liniju sportske odjeće pod nazivom ,,A-Z Sportswear“, govorio o karijeri, o snazi, o idolima, ali nije želio da otkrije koji je to klub za koji će zaigrati.
– Nema potvrde da li će biti Mančester junajted ili ne. Želim da se i dalje pitate gdje ću preći, da stvarate priče, a kada se umorim od svega toga, javiću vam koji je moj novi klub – bio je Zlatanov odgovor novinaru koji je pitao da li prelazi u Mančester junajted.
Za bivši klub PSŽ rekao je da smatra da je u njemu njegova misija završena, da je jednostavno osjetio da je postigao sve što je mogao u njemu i da sada traži novi izazov.
CkVHFRwWsAAgBrkNjegov idol bio je Muhamed Ali.
– Oduvijek mi je bila želja da ga upoznam, a sada se to neće desiti. Bio je velika inspiracija. Ono što je uradio u ringu i van njega, niko ni upola neće moći – rekao je Ibrahimović.

B.R.
Foto: Facebook