ART SLAJDER

MNE MAGAZIN PREDSTAVLJA SPOT: ,,Noć kao iz sna” Kikija Lesendrića sniman na bajkovitoj Adi Bojani

Snimanje spota 2Kiki Lesendrić i ,,Piloti” su početkom maja na nekoliko lokacija u Crnoj Gori snimili spot za pjesmu ,,Noć kao iz sna”, jednu od najslušanijih sa novog Kikijevog albuma ,,Širom zatvorenih očiju”, a MNE magazin danas predstavlja spot.

Snimanje spota

,,Noć kao iz sna” dobila je svoju ekranizaciju na prelijepoj Adi Bojani.  Režiju potpisuje Dušan Kovačević, poznato glumačko ime u Crnoj Gori, čija je kuća ,,NATENANE PRODUCTION” bila zadužena i za produkciju spota. U njemu se uz Kikija i ,,Pilote”, pojavljuje i odlična ekipa mladih crnogorskih glumaca.

Snimanje spota 3

Spot smo snimali u Podgorici na koncertu i na Adi Bojani. Vrlo sam zadovoljan, jer sam radio sa odličnom ekipom produkcije iz Podgorice. Mislim da smo napravili dobar posao. Posebno sam srećan jer smo ekranizovali pjesmu koja se odmah izdvojila na novom albumu ,,Širom zatvorenih očiju” i zadobila simpatije publike – kazao je Lesendrić.

Snimanje spota 1

,,Noć kao iz sna” autorski potpisuju Mlađan Dinkić i Kiki Lesendrić i trenutno je jedna od najslušanijih pjesama u regionalnom medijskom prostoru.

Pred Kikijem i ,,Pilotima” je izuzetno radno ljeto, sa velikim brojem koncerata, a posebna poslastica je otvaranje sezone na Adi Ciganliji, gdje će ,,Piloti” nastupiti 10. juna i pokloniti Beograđanima besplatan koncert.