DRUŠTVO PREPORUKA

GRAWE OSIGURANJE: Donirali 500 eura za adaptaciju odjeljenja KCCG za djecu oboljelu od raka

преузимање

 

Grawe osiguranje podržalo je Udruženje Fenix, donirajući 500 eura, u njihovoj akciji prikupljanja sredstava za adaptaciju dijela odjeljenja dječije pedijatrije za liječenje djece oboljele od raka, u Kliničkom centru Crne Gore.

Cijeneći misiju Udruženja Fenix, prvenstveno posvećenu djeci koja boluju od ove teške bolesti, ali i njihovim roditeljima i starateljima, Grawe osiguranje odlučilo je da pruži svoj skromni doprinos kako bi djeca koja se bore sa ovom opakom bolešću imala bolje uslove za liječenje.

U Udruženju Fenix navode da je trenutna situacija takva da se djeca sa tim oboljenjem  u Crnoj Gori liječe i borave sa ostalom djecom u zdravstvenim ustanovama, te je njihov organizam, već narušen bolešću  i hemioterapijama, dodatno izložen svim ostalim bolestima i infekcijama zbog neobezbijeđene izolacije. Plan za renoviranje i adaptaciju objekta u kojem bi se liječili ovi mališani, je napravljen, ali su potrebna značajna finansijska sredstva u iznosu od 50 hiljada eura.

Grawe osiguranje smatra da je društveno odgovorno poslovanje važan dio poslovanja svake kompanije, naročito kada je usmjereno prema najugroženijoj i veoma osjetljivoj kategoriji zajednice, koju bez sumnje čine najmlađi, posebno oni koji nisu sposobni da se sami izbore sa teškim oboljenjima.

Stoga je ova donacija logičan slijed svih dosadašnjih aktivnosti društveno odgovornog poslovanja koje Grawe osiguranje sprovodi od samog početka poslovanja na crnogorskom tržištu osiguranja.