DRUŠTVO PREPORUKA

MIDT: Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.

 

 

 

CaptureMinistarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije sprovodi javnu raspravu o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020.godine i poziva državne organe, organe državne uprave, lokalne samouprave, javne službe i pravna lica, građane, privredna društva, nevladine organizacije i druge zainteresovane organizacije  da se uključe u javnu raspravu.

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine traje 40 dana od dana objavljivanja Nacrta Strategije na internet stranici Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i portalu e-Uprave od 25. maja 2016. godine do 4. jula 2016. godine. Dok će Završna javna rasprava o Nacrtu Strategije biti održana 17.juna, 2016.godine u sali Rektorata Univerziteta Crne Gore, sa početkom u 11:00 časova, u Podgorici.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt Strategije mogu se dostavljati Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45, 81 000 Podgorica, fax:+382 20 241 790 ili na e-mail: [email protected]

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije će nakon završetka rasprave, razmotriti predloge, sugestije i komentare učesnika, nakog čega će sačiniti izvještaj o javnoj raspravi i objaviti ga u roku od 10 dana od završetka javne rasprave, na svojoj internet stranici i portalu e-Uprave.

Nacrt Strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine može se preuzeti u elektronskoj formi na internet stranici: www.mid.gov.me