DRUŠTVO PREPORUKA

EPCG: Danas isključenja struje u više gradova

 

epcg logo

Djelovi više crnogorskih gradova biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima se vrši ugradnja biće bez struje od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti potrošači sa područja Dragova Luka, Relejska, Durmitorska, IV Crnogorske brigade i Bistrička.

U Baru će, zbog ugradnje brojila, bez struje ostati Čeluga i Stari Bar.U Kotoru će bez napajanja električnom energijom ostati Orahovac i Zgrada Sinteze.

U Herceg Novom nova brojila dobiće potrošači sa područja Trebinjska, Vinkovačka, Radanovići II Dalmatinske, Braće Pedišić i Njegoševa.

U Podgorici, zbog radova u trafostanici Slobode, od devet do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada od Tužilaštva do Robne kuće, ulaz broj 26 i 34.

Na Cetinju, zbog radova na mreži iz trafostanice 35/10 kV Stari Obod, od devet do deset sati, bez struje ostaće Trg Kralja Nikole, Njegoševa ulica, Zmajeva ulica, ulica Petra Lubarde, kao i dio ulica Vuka Mićunovića, Donje Polje, Gruda i ustanove Vladin dom, Hotel, Štamparija i Policija.Zbog radova u trasi dalekovoda Velestovo, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Velestovo, Markovina, Bajramovica, preduzeće Vulaš i repotitor Promonte-a.Zbog radova na dalekovodu Buljarica-Virpazar-Podgor, od devet do deset sati, bez struje ostaće potrošači Podgora, Utrga, Višnjice, Cetinjski Vodovod u Podgoru i Višnjici , sva sela Riječke nahije kao i Rijeka Crnojevića i Ljubotinj.

U Petnjici, zbog radova na niskonaponskoj mreži Bor-selo Bor, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće područje Bor.

U Ulcinju, zbog radova na dalekovodima Galeb, Albatros i Ševron, od 11 do 15 sati bez napajanja biće hotel Meditera i dio Pristana oko Holegra.Od deset do 14 sati bez struje ostaće hotel Albatros naselja Pinješ 2 i 3 i od 14 do 18 sati bez napajanja električnom energijom ostaće naselja Kodre i magistrala kod Građe komerc.U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.