ART ART_IZDVOJENO

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Pobjednik treće sezone je Daniel Kajmakoski, Georgiev oduševio kao Tom Džons

daniel2Pobjednik treće sezone humanitarnog muzičkog programa ,,Tvoje lice zvuči poznato“ je Daniel Kajmakoski, odlučila je sinoć publika iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije koja je glasala putem SMS glasova.
Sav prihod od ovih SMS glasova, uz 25.000 eura nagrade Kajmakoski odlučio je da daruje samohranoj majci sa djecom koja boluju od iste bolesti.
– Hvala svima, fanovima, žiriju, hvala takmičarima, zaista ste sjajni, bilo je zadovoljstvo nastupati sa vama. Hvala mami i tati koji su došli iz Beča tu da me prate. Bio je najteži zadatak odabrati kome da dodjelim nagradu. Mislim da je najpotrebnije ovo samohranoj majci sina i kćerke koja se bori da oboje prežive jer imaju istu bolest, treba im 100.000 eura. Spreman sam sve da uradim kako bi oni sakupili taj novac, da nastupam, sve – rekao je Kajmakoski i za kraj zapjevao Džeksonovu ,,Dirty Diana”.

Ivana Peters kao Sia

Ivana Peters kao Sia

Ivana Peters otvorila je emisiju imitacijom Sije u pjesmi ,,Alive“. Kao i tokom cijelog serijala, i ovoga puta pokazala je svu raskoš glasa. Bio je ovo i pravi užitak za oči u vidu izvrsnog scenskog nastupa Peters i svjetske prvakinje u plesu, djevojčice Maše. Peters je dobila najmanje glasova publike.

13244817_994025290653175_4988646080813251286_nKaja Ostojić se predstavila imitacijom omiljene pjevačice Ališe Kiz u pjesmi ,,Girl on fire“. Bila je sjajna, prijatno iznenađenje svojim moćnim glasovnim sposobnostima tokom cijele sezone. Kaja je bila večeras druga koja je napustila takmičenje kao učesnica sa najmanje glasova.

Džunior Džek (Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija)

Džunior Džek (Foto: Lj.Tozev / RAS Srbija)

Na sceni su je pratili izvanredni plesači, a iz publike joj podršku davao partner, di-džej Džunior Džek.

daniel1Daniel Kajmakoski dobio je u zadatak imitaciju pobjednika prošlogodišnjeg ,,Eurosonga“, Šveđanina Monsa Zelmerleva u numeri ,,Heroes“. Preslikan je Zelmerlevov nastup iz prve polufinalne večeri ,,Evrovizije“ u Stokholmu prije skoro deset dana. Danielu su društvo na sceni pravili sjajni dječak Vanja i dječji hor sa plesačima. Bilo je spektakularno. Djeca su predivno pjevala i plesala, a Kajmakoski je, kao i tokom cijele sezone, bio izuzetan.
nesa2Nenadu Daniloviću, aka Neši Bridžisu i ovoga puta taster je bio naklonjen pa se predstavio onim čime je oduševio najviše publiku u šouu, imitacijama repera. Ovoga puta bio je u koži Pitbula i pjevao ,,Fireball“. Bio je sjajan, a i blažen među ženama, jer su scenu ispunile odlične plesačice. Neša je bio treći takmičar koji je napustio takmičenje jer je u tom trenutku imao manje glasova od Rokvića i Kajmakoskog.

nikola-rokvic-foto-printskrin-1463948048-912143
Nikola Rokvić rasplakao je članicu žirija Anu Kokić Rađen izuzetno emotivnim nastupom koji je sam kreirao za pjesmu ,,Đurđevdan”. Bila mu je velika želja da je otpjeva. Ispričao je i kako je nastala, a to je bilo u ,,vozu smrti” koji je iz Sarajeva odvozio zarobljenike za logor Jasenovac 1942. godine na đurđevdanski uranak. Tada je jedan Sarajlija zapjevao ,,Đurđevdan”.

Još jednom je, pored izvrsnih moćnih glasovnih sposobnosti, potvrdio dar za glumu. Scenski nastup upotpunio je hor ,,Horislavci”.

– Zavoli čovjeka u sebi, zavoli sve ljude na zemlji, jer jednom živiš, pa barem živi najbolji – poručio je Rokvić u pjesmi koju je napisao posebno za ovu priliku.

djosaU revijalnom dijelu u numeri iz čuvenog mjuzikla „Hairspray“ (Lak za kosu) spektakl na sceni priredili su i publiku, finaliste i žiri digli na noge sjajni Đoša, učesnici prvog serijala Aleksa Jelić i Željko Šašić, voditeljka Marija Kilibarda i plesači. Dara Bubamara i Suzana Mančić bile su Mira Škorić i Ceca u pjesmi ,,Ne računaj na mene”.
vladoVlado Georgiev bio je izuzetan u ulozi Toma Džonsa u pjesmama ,,Green grass of home” i ,,Help yourself”. Ana Kokić Rađen imitirala je Kristinu Agileru u pjesmi ,,Ain't no other man” i Lejdi Gagu u numeri ,,Do what u want”. Halid Muslimović otpjevao je pjesmu Danijela Popovića ,,Džuli”, a na sceni su ga pratile Eleonora Barudžija sa kćerkom Sofijom. Vlado Georgiev, Ana Kokić Rađen, Nikola Rokvić i Daniel Kajmakoski za kraj počastili su publiku sjajnim izvođenjem pjesme ,,Live and let die”.
CaptureŽiri su činili Vlado Georgiev, Ana Kokić Rađen i Ivan Ivanović.
Finalne nastupe možete pogledati ovdje.
B.R.
Foto: TV Prva/Screenshot

kud duga