DRUŠTVO PREPORUKA

CETINJE SLAVI DECENIJU NEZAVISNOSTI: Proslava uz Merlina, Samardžića i Popovića

Gradska muzika iz Tivta

Gradska muzika iz Tivta

Dnevni program na Cetinju bio je bogat u znak proslave značajnog jubileja – decenije obnove nezavisnosti. Mladi Cetinjani izložili su fotografije svog grada na Dvorskom trgu, a novčane nagrade osvojilo je troje autora – Mileva Vujić, Mila Lopičić i Petar Pajović. Pored toga, u dnevnom koncertu u organizaciji Prijestonice, nastupili su na različitim lokacijama Darko Martinović, DJ Peki, DJ Shandu i DJ Saša.
U organizaciji Crnogorske kulturne mreže danas je Cetinjem prodefilovala Gradska muzika Tivta ,,Đulija Pelingu”, zapjevali klapa ,,Jadran”, Esad Merulić, Igor Đurović, Aldin Avdijaj i Branka Šćepanović.
Danijel Popović u svom večernjem nastupu otpjevao je svoje hitove, a publika je uglas pjevala i sve hitove Željka Samardžića.
image-3134b7141fc544832e2252bd274d62f0afb635092bd0437d7dfcbf6bb1733cdf-VU toku je koncert Dina Merlina u organizaciji Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje. Merlin na Dvorski trg donosi svoje najveće hitove u sklopu turneje ,,Hotel Nacional”, nazvane po aktuelnom albumu.
– Dobro mi došli, dragi prijatelji! Pa, je li ovo taj spektakl? Je li ovo ta svečanost? Je li ovo srce Crne Gore? – pozdravio je Merlin publiku na prepunom trgu u pjesmi ,,Kad čovjek voli ženu”.
Nakon koncerta do tri ujutru ugostiteljski objekti u istorijskom jezgru Cetinja pripremili su sadržajan program, kojim će biti nastavljena proslava velikog jubileja.
Prenosimo dio atmosfere.

This slideshow requires JavaScript.