ART PREPORUKA

MARKO PEŠIĆ ZA MNE MAGAZIN: Snimićemo nekoliko autorskih pjesama u julu

DSC_0059Grupa ,,Highway” danas je na Trgu svetog Petra Cetinjskog zatvorila program autorskim numerama ,,The real thing”, ,,Bar na kratko” i ,,Lud”.
Ovu priliku iskoristili smo da ih pitamo za utiske sa ,,Eurosonga”, ali i  za novu pjesmu koja je u pripremi, a za koju smo čuli da je na engleskom jeziku i da je još bolja od evrovizijske.
– Još  sumiramo utiske iz Stokholma, ali, bilo je zaista fenomenalno. Iz prve ruke smo mogli da vidimo kako funkcioniše organizacija tamo. Ta produkcija je trenutno nešto najbolje u svijetu što postoji – kazao je za MNE magazin gitarista grupe ,,Highway” Marko Pešić.
Komentari su, dodaje, da je ovo bio najbolji ,,Eurosong” do sada.
– Bilo je to iskustvo za nas koje će nam koristiti za cijeli život. Trudili smo se da svojim izjavama za razne medije promovišemo Crnu Goru, što je u suštini jedna od poenti ,,Evrovizije”. Pružili smo maksimum u našem nastupu u polufinalu. Mislim da je bio dobar, ali ostaje žal što nismo uspjeli da se plasiramo u finale – rekao je Pešić za MNE magazin.
Nema predaha za članove ,,Highway”-a, već publici pripremaju nova iznenađenja.
– Nova pjesma koju smo uradili je na engleskom jeziku, ali, objavićemo je i na našem jeziku. Čeka nas snimanje nekoliko autorskih pjesama u julu, a objavićemo prvu pjesmu početkom septembra zajedno sa spotom – najavio je Pešić za MNE magazin.
Tekst i foto: B.R.

kud duga