DRUŠTVO PREPORUKA

M:TEL: Od sjutra LED TV uređaji ,,Samsung”, ,,Tesla” i VOX 149 eura uz BOX pakete

mtel 12Kako bi svojim korisnicima omogućila najbolje kablovske usluge i potpun komfor praćenja omiljenih sadržaja na vrhunskim TV uređajima po najpovoljnijim cijenama, kompanija m:tel od sjutra pokreće prodajnu akciju Led TV uređaja Samsung (32”), Tesla (32”) i VOX (40”) za samo 149 eura.

Cijena od 149 eura važi za sve one koji se u ovoj promotivnoj akciji odluče za kupovinu navedenih TV uređaja uz neki od BOX duo i BOX trio paketa ili uz BOX all 4 paket.

Uz BOX pakete, korisnicima je na raspolaganju najbolja ponuda TV kanala, neograničen Internet, fiksna i mobilna telefonija, uz jedan račun za sve usluge.

Promotivna ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

U ponudi su i drugi modeli TV uređaja, koje korisnici mogu kupiti po maloprodajnoj cijeni ili na odloženo plaćanje.

– Iz ponude izdvajamo model TV LED SAMSUNG ( 40”) koji je moguće kupiti na šest mjesečnih rata uz iznos rate od 50 eura kao i model TV LED SAMSUNG ( 48”) – na 24 mjesečne rate uz iznos rate od 40 eura – saopšteno je iz m:tel-a.

Svi zainteresovani mogu postati korisnici m:tel kablovskih usluga – dovoljno je da podnesu zahtjev pozivanjem Korisničkog servisa na broj 1600 ili lično u nekoj od poslovnica m:tel-a u svom gradu.
Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.