ART PREPORUKA

DRUGA PROBA ,,HIGHWAY”-A U STOKHOLMU: Perfektno izvedena pjesma u kostimima (video)

_P6_5475Druga proba ,,Highway”-a u Stokholmu juče je prošla u znaku odličnog izvođenja, svjetla i zvuka, a mogli smo premijerno da vidimo nakon svih ovih mjeseci iščekivanja i kako je to stilistkinja Vanja Pantin, sa kojom su radili i u ,,X Factor Adriji”, sklopila kostime za nastup.

Momci su bili zadovoljni, kako je Marko Pešić rekao na konferenciji za novinare.
– Sve je bilo odlično, osjećaj na sceni, svjetlo. Nadam se da će sve ovako proći i u polufinalu 10. maja, da ćemo dati 100 posto sebe i da će se ljudima svidjeti – kazao je Pešić.
Svima se dopala priroda, pa je Pešić izrazio želju da kupi kuću u Stokholmu kada bude imao 50 ili 60 godina.
– Međutim, rekli su nam da kuće koštaju oko četiri miliona dolara, pa možda ako pobijedimo na ,,Evroviziji” ili narednih deset njih, moći ćemo to da priuštimo – poručio je Pešić, a Petar Tošić dodao da se sele u Stokholm i kupuju brod.
_P6_5485Novinar koji ih je pitao kako im se dopada Stokholm, rekao je da će biti to menadžerov posao, da im obezbijedi kuću i brod.
Upitan kakva je rekacija bila u Crnoj Gori kada su čuli pjesmu, jer prethodno su bile balade, Pešić je kazao da su svi bili pomalo šokirani.
_P6_5526Ponovo su oduševili sve prisutne u sali kada su svo šestoro zapjevali na nekoliko jezika, među kojima švedski, dječju pjesmu ,,Frère Jacques”. Luka Vojvodić svirao je gitaru. On je tokom konferencije rekao da vježba gitaru pet do šest sati, a kada mu dođe inspiracija za novu numeru, pozove Tošića da je otpjeva, a zatim i Pešića da se priključi kao prateći vokal.
Poslušajte kako su zvučali.

Podsjetimo, sjutra u evrovizijskom selu grupa ,,Highway” prirediće 15-minutno predstavljanje, od 17.45 do 18 sati.
B.R.
Foto: Andres Putting (EBU)