ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Tamara Živković nije prošla dalje, Irnes i ovoga puta ,,nestvaran” (video)

CaptureKotoranka Tamara Živković nije prošla nakon baraža, u kojem je otpjevala numeru ,,You raise me up”, u sljedeći krug muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice”.
U regularnom dijelu za pjesmu ,,U nedelju” dobila je četiri glasa.
Hari Varešanović kazao je da su joj refreni bili dobri, tu se otvorila, alli falilo je vibrata i bravure.
– Bilo je od petice do dvojke – istakao je Varešanović.
Jelena Tomašević-Bosiljčić rekla je da nije bilo kompaktno i da je bilo intonativnih problema.
– Bilo je dosta falša i histerije. Ovo ne prija i zbog toga je to četvorka. Nije ni pametno da odabereš pjesmu koju smo čuli toliko puta. Sljedeći put pametnije i iskrenije – kazao je Milan Stanković.
Sve su ti rekle kolege, vrlo nedosljedno, sve vrijeme drhti ti glas, rekla je Goca Tržan.
– Tamara, vidi ovako, na stranu to što si imala intonativnih problema, strofe su ti bile kabaste. Ta pjesma ima dušu, kod tebe to nije bilo – rekla je Leontina Vukomanović.

Emisiju je pjesmom ,,Jedan dobar razlog” otvorila Indira Beriša. Dobila je pet glasova, koliko i Anđela Mijić za ,,Hands to myself”, Katarina Zdravković za numeru ,,Ti si moja čokolada”, Veljko Čačić za pjesmu ,,Kako posle nas”, Žarko Pribaković za ,,Moja draga”, Darija Vračević za ,,Kokolo”, Uroš Stanković za ,,Nisam te zbog lepote voleo” i Irnes Divjan koji je pjesmom ,,Sve će to mila moja” rasplakao Gocu Tržan. ,,Bilo je nestvarno”, bili su komentarni žirija na ovo maestralno izvođenje.
Martija Stanojković zatvorila je emisiju peticom za ,,Elastic heart”.



Lazar Parežanin za pjesmu ,,Libar” dobio je četiri glasa, kao i Ivana Dimkovski za numeru ,,Gde da odem da te ne volim”.
Elena Bimbiloska za pjesmu ,,Zajdi, zajdi” dobila je tri glasa.
B.R.

kud duga