ART PREPORUKA

,,THE VOICE – NAJLJEPŠI GLAS HRVATSKE“: Pobjednica je Ruža Janjiš

Ruža Janjiš

Ruža Janjiš

Pobjednica druge sezone muzičkog takmičenja ,,The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ je Ruža Janjiš iz tima Indira.
Finalno veče otvorili su svi polufinalisti pjesmama ,,Are you gonna go my way“ i ,,Zašto praviš slona od mene“.
Iz tima Ivana Dečaka u finalu se predstavio Vedran Ljubenko, iz tima Indira Ruža Janjiš, iz tima Toni Edgar Rupena, a iz tima Žak Alen Đuras.
Nastupali su tri puta. Prvi put izvodili su numere kojima su se predstavili na audiciji, drugu su pjevali sa mentorima, a treću pjesmu po izboru.

Alen Đuras

Alen Đuras

Prvi se na binu popeo Đuras i u prvom krugu otpjevao Širanovu ,,Thinking out loud“. Mentor Žak Houdek je ustao i ponosno aplaudirao. Zatim je Rupena otpjevao ,,Granadu“ i podigao žiri na noge za ples. Ljubenko je pjevao ,,It's a man's world“. Mentor Ivan je uživao i klimao glavom ka Ljubenku ponosno. Janjiš je pjevala ,,You shook me all night long“. Mentorka Indira je ustala i ovacijama propratila kraj.
Sva četiri kandidata prikazala su svoja najbolja izvođenja u šou do sada.

Edgar Rupena

Edgar Rupena

Drugu rundu otvorili su Đuras i njegov mentor Žak pjesmom ,,Love runs out“ i digli na noge i rasplesali žiri sjajnim pjevanjem i energijom. Rupena i mentor Toni Cetinski pjevali su ,,O, sole mio“, Ljubenko i mentor Ivan predstavili su se numerom ,,Sex on fire“. Janjiš i mentorka Indira pjevale su ,,Let's get loud“. Svi su bili izvrsni.

Vedran Ljubenko

Vedran Ljubenko

Treći krug otvorio je Đuras numerom ,,Ako me nosiš na duši“. Rupena je pjevao ,,Torna a Surriento“, Ljubenko „Crazy“, a Janjiš ,,Iz jednog pogleda“. Svi su bili izuzetni.

Publika je imala priliku da uživa u izvanrednom izvođenju kada su svi mentori na kraju zapjevali pjesmu čovjeka koji je dao muzici sve, nedavno preminulog Princa – ,,Purple rain“.
B.R.
Foto: HRT

kud duga