ART PREPORUKA

SLOBODAN BUČEVAC ZA MNE MAGAZIN: ,,Skala” neće biti ove godine, slijedi razgovor sa predstavnicima Tivta, Ulcinja i Budve

Detalj sa prošlogodišnjih ,,Sunčanih skala"

Detalj sa prošlogodišnjih ,,Sunčanih skala”

Festivala ,,Sunčane skale”, koji je trebalo da bude održan 12. i 13. jula u Herceg Novom, neće biti, rekao je za MNE magazin direktor Slobodan Bučevac.
– Nažalost je tačno da ,,Sunčanih skala” neće biti ove godine u Herceg Novom – kazao je Bučevac za MNE magazin.
On je istakao da je sada prekasno da festival premjeste u drugi grad.

Detalj sa prošlogodišnjih ,,Sunčanih skala"

Detalj sa prošlogodišnjih ,,Sunčanih skala”

– Nova predsjednica opštine Herceg Novi kasno nas je informisala o svim tim detaljima. To je neki njen lični stav, izgleda, koliko smo mogli zaključiti, da ,,Skale” ne odgovaraju Herceg Novom, pa tako moramo sačekati sljedeću godinu da vidimo ima li interesovanja sa nekim od gradova, počevši od Tivta, Budve pa do Ulcinja, da se ,,Skale” nastave – rekao je Bučevac za MNE magazin.
Ni sa kim još nisu razgovarali, to je tek nešto što slijedi, zaključio je naš sagovornik.
,,Sunčane skale” za 21. svoje izdanje ugostilo je vrsna glumačka i muzička imena. Toše Proeski prvi put predstavio se crnogorskoj publici upravo na ovom festivalu pjesmom ,,Tajno moja”, pa i Vlado Georgiev numerom ,,Čija si?” otpjevanom sa Rođom Raičevićem i Bojan Marović sa pjesmom ,,Više te nema”. Teško je zaboraviti predivne večeri pod nazivom ,,Glumci pjevaju” gdje smo slušali Vesnu Čipčić u numeri ,,Đelem, đelem”, Aljošu Vučkovića ,,Ko nekad u osam”, Igora Pervića ,,Devojko mala”, Bodu Ninkovića i ,,Flojd”, Katarinu Gojković ,,Pod sjajem zvezda”, Tanju Bošković ,,Daleke jecaju zvezde”, zatim vremena kada su glumci pjevali najljepše ljubavne pjesme, pa godine kada su pjevači izvodili najbolje domaće i strane hitove gdje Čobi pjeva ,,Strangers in the night”, Jova Radovanović ,,Tamna je noć”, Viktorija ,,Living in America”, a Tanja Banjanin i Filip Žmaher ,,Princezu”.
B.R.
Foto:
suncaneskale.org

kud duga