MODA MODA_IZDVOJENO

CRNOGORSKA NEDJELJA MODE: Predstavljena nova kolekcija brenda ,,Mavi“

 

Mavi_revija_

Nova kolekcija renomiranog turskog brenda ,,MAVI“ predstavljena je na tek završenoj Crnogorskoj nedjelji mode.  Sportska elegancija, ali i ležernost ogledala se kroz košulje vezane oko struka koje su se savršeno slagale uz farmerke i jakne za muškarce, šortseve i majice, uz obavezan kardigan i veliku torbu za dame, te majice, pantalone, donji dio trenerke… Uz svaku kombinaciju bile su obavezne i udobne patike. Dizajneri ove kolekcije akcenat su stavili na džins. Modeli su izuzetnog kvaliteta, izrađeni mahom od pamučnog materijala

Kolekcija proljeće-ljeto 2016.

This slideshow requires JavaScript.

Podsjetimo, ,,Mavi“ je  turski brend, ali ujedno i svjetski, jer se nisu bazirali samo na tursko tržište nego su nastojali da ga što više prošire,  da se okrenu izvozu, širenju po velikim evropskim, a i svjetskim centrima. ,,Mavi“ se kao brend može naći u skoro svim metropolama: Njujorku, Dubaiju, Moskvi, Frankfurtu.

Modeli predstavljeni na Crnogorskoj nedjelji mode dostupni su u radnji ovog brenda u podgoričkom TC ,,Mall of Montenegro“. Zastupnik za Crnu Goru je kompanija ,,MPM Fashion”.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac