ART PREPORUKA

PREDSTAVLJAMO: ,,Do krvi” – Olgin tango koji osvaja publiku (video)

OLGAOlga Popović, nije novo muzičko ime. To je dama koja je svojom nenametljivošću godinama oslonac brojnih velikih muzičkih projekata. Još u dobi od 4 godine znalo se da će postati zvijezda, jer je već u tom uzrastu postala članica najčuvenijeg dječijeg hora ,,Kolibri”.
Po profesiji diplomirani violinista, svoju je karijeru gradila spajajući svoje dvije muzičke ljubavi – violinu i pjevanje. Njene muzičke kvalitete već godinama prepoznaju najpoznatiji izvođači Balkana i poklanjaju joj svoje povjerenje.
Njena muzička biografija sadrži mnogo važnih saradnji, nastupa, velikih projekata. Olga je bila dio tima Željka Joksimovića na Eurosongu u Azerbejdžanu, sa pjesmom ,,Nije ljubav stvar”. Takođe je dio velikog muzičkog projekta ,,Balkan Bazar”. Olga je i stalni član benda ,,Kiki Lesendrić i Piloti”, a u brojnim hitovima ovih izvođača već na prvo slušanje prepoznajete Olgin autentični glas, koji ostavlja bez daha. Uz pomenute izvođače Olga je sarađivala i sa Zdravkom Čolićem i Sergejom Ćetkovićem, a bila je i stalni član ekipe Tonija Cetinskog na čuvenoj ,,Furia” turneji.
Olga je pobjednica posljednjeg serijala ,,3K dur”, prvog muzičkog takmičenja pjevača u kojem su ,,otkrivene” brojne velike muzičke zvijezde današnjem scene.
OLGA COVER 2,,Do krvi” je prvi Olgin samostalni projekt u kojem je učestvovala brojna ekipa istinskih muzičkih zvijezda. Autor pjesme je Kiki Lesendrić, a tekstopisac Ivan Kovačević. U pjesmi i spotu gitaru svira čuveni Vladan Vučković – Paja (gitarista Zdravka Čolića i benda ,,Piloti”), a u spotu svoje igračko umijeće predstavlja i Milan Rus, istaknuti baletan Narodnog pozorišta u Beogradu. U spotu se pojavljuju i drugi Olgini prijatelji, muzičari Pilota i njeni dugogodišnji saradnici.
,,Do krvi” je pjesma koju ćete zavoljeti na prvo slušanje, nakratko će Vas odvesti u temperamenti svijet tanga i predstaviti vam Olgu u svoj raskoši njenog muzičkog talenta.

kud duga