MAGAZIN SLAJDER

KONCERT ,,UŽIVAJ DOK SI DIJETE”: Stihove Sanje Perić pretočene u pjesme otpjevalo 11 solista

IMG_1913 (1)

 

Večeras je u Podgorici priređen koncert ,,Uživaj dok si dijete” tokom kojeg je 11 solista otpjevalo  pjesme za koje je stihove i rime napisala Sanja Perić, a koje su izvođene na dječijim festivalima u Crnoj Gori i regionu. Koncert je upriličen kao dio programa manifestacije ,,Dječji proljećnji vikend”.

Većina solista i njihovih pjesama koje je publika večeras čula nagrađivani su i važe za hitove u svijetu djece, ali i odraslih koji su zdušno pjevajući i večeras najmlađima pružili podršku. U 45 minuta koncerta predstavile su se i plesne škole ,,Akord” iz Nikšića i ,,Beauty” iz Podgorice kao i ritmičke grupe osnovnih škola ,,21. maj” iz Podgorice i ,,Stefan Mitrov Ljubiša” iz Budve.

Sanja Perić za MNE magazin kaže da je zadovoljna manifestacijom jer pruža priliku svima koji imaju zanimljiv hobi, talenat, da se predstave.

-Ovih 45 minuta bilo je malo za sve soliste i sve pjesme koje smo snimili, ali u dogovoru sa djecom solistima i njihovim roditeljima izabrano je njih 11. Sličnih druženja biće i ubuduće-kazala je Sanja Perić.

Ona je podsjetila  da se privode kraju pripreme za konkurs za festival ,,Naša radost”, ali i da se njeni mali solisti intenzivno pripremaju da nakon Crne Gore svoje pjesme prezentuju i publici u regionu na predstojećim festivalima, u Somboru, Sarajevu, Mrkonjić gradu i Zagrebu.

Mn.M.

Foto: Sergej Zabijako

This slideshow requires JavaScript.