MAGAZIN PREPORUKA

SAVJET 94-GODIŠNJAKINJE: Ako ovako ne rješite ljubavne probleme, nema vam spasa

Ajris Ejpfel ima uspješan biznis, dizajnerka je enterijera i modna ikona. Ova žena ima 94 godine i ne odustaje. Za djevojke koje nisu imale sreće da pronađu Gospodina pravog, ima dragocjen savjet.

Iris_12

Ajris je dekorisala enterijer Bijele kuće za devet predsjednika. Rođena je u imućnoj njujorškoj porodici, a 1948. udala se za Karla Ejpfela s kojim je otvorila fabriku za proizvodnju tekstilnih materijala.

Zahvaljujući svom biznisu par je putovao po cijelom svetu i tada je Ajris počela da kupuje komade garderobe i nakita različitih etničkih grupa, s anordnim motivima i počela je to da prodaje na partijima visokog društva. Prije tri godine je proglašena za jednu od najbolje obučenih žena starijih od 50 godina. I dalje radi punom parom.

culture iris apfel_2

Muž joj je preminuo prošle godine i uprkos tome što na ljubavni sastanak nije izašla 68 godina, ona vrlo dobro zna tajnu uspješne ljubavne veze i braka.

– Danas su me neke lijepe djevojke pitale da im dam neki ljubavni savet. Rekla sam im da sklone mobilne telefone. One samo pritiskaju dugmiće – rekla je Ajris nedavno.

I brojna istraživanja su pokazala da je pretjerana upotreba gedžeta neprijatelj broj jedan na ljubavnim sastancima.

– Izlaze na sastanke i ne pričaju jedni s drugima, ne trude se, sjede jedno preko puta drugog i pritiskaju dugmiće. Vi ste odgovorniji od bilo koga drugog. Prestanite! – zaključila je ova mudra, trendi dama.

Čuli smo Vas Ajris, glasno i jasno.