ART SLAJDER

DRUGARI KAŽU DA JE PJESMA ,,VRH, BAŠ EKSTRA“: Jovan Aleksić u KIC-u premijerno predstavio ,,Tvoje riječi“ (video)

Jovan-Aleksic_premijera-spota_07Multimedijalnom salom u KIC-u ,,Budo Tomović“ orili su se danas aplauz i usklici ,,Bravo!“ nakon premijernog predstavljanja prve pjesme i spota Podgoričanina Jovana Aleksića, finaliste muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice“.
Pjesmu ,,Tvoje riječi“ napisala je Jovanova majka Tatjana Aleksić, muziku Nemanja Mihajlović, dok su za aranžman bili zaduženi Marko Kon i Nemanja Mihajlović.
Jovan-Aleksic_premijera-spota_02
Aleksić je rekao da mu je rad sa Konom i Mihajlovićem predstavljao zadovoljstvo.
– Poznavali smo se još od prvog kruga ,,Pinkovih zvezdica“. Kad sam čuo da će mi oni raditi muziku i aranžman, bio sam mnogo srećan i odmah sam znao da će pjesma biti super. A po mom, a i po mišljenju i ostalih,  super je – rekao je Aleksić.
Marko Kon u video-poruci istakao je da radeći sa Jovanom još tokom prve sezone ,,Pinkovih zvezdica“ zaključio je da je vrstan talenat.
Jovan-Aleksic_premijera-spota_06
– Sjajan mladi pjevač. Prirodno je došlo da se izvede i njegova kompozicija. Bilo je nevjerovatno zadovoljstvo raditi sa Jocom u studiju koji kao mator već zna i gdje da se postavi i rijetko dobro donosi tekst kroz to što radi. Ponosan sam i smatram da je meni velika čast što sam imao priliku da budem dio tima koji je uradio Jocinu prvu pjesmu pošto mislim da ćemo ga još dugo slušati – rekao je u video-poruci Marko Kon.
Jovan-Aleksic_premijera-spota_04
Nemanja Mihajlović javio se takođe, putem video-poruke, dok su pored njega sjedjeli Jovanovi prijatelji iz ,,Pinkovih zvezdica“ Marija Serdar, David Radosavljević i Pavle Vasiljević. Oni su se svi složili da je pjesma ,,Tvoje riječi“ ,,vrh, baš ekstra“.

Jovan-Aleksic_premijera-spota_01
– To je najbitnije, jer za njihov uzrast je rađena. Nadam se da će se i vama dopasti. Žao mi je što nisam mogao danas da budem sa vama. Apsolutno je bilo zadovoljstvo raditi sa Jovanom koji je pravi mali profesionalac. Što se tiče inspiracije za njega, to je bio najmanji problem. Pjesma je nastala veoma lako – kazao je Mihajlović.
Jovan-Aleksic_premijera-spota
Snimana je u beogradskom studiju ,,3000“. Spot je djelo produkcije ,,XVisual“ na čelu sa Davidom Mičićem. U njemu se pojavljuju plesačice studija ,,Dance factory“.
– Za Jovanov stajling pobrinuo se butik ,,Fashion and friends“ butik ,,Diesel“, a za frizuru Dejan Milošević – rekao je Jovanov otac Vladimir Aleksić.
Jovan-Aleksic_premijera-spota_03
Jovan je rekao da mu je na snimanju spota bilo fantastično.
– Od prvog slušanja ove pjesme uživio sam se u nju i stopio se sa muzikom – kazao je on.
Vladimir Aleksić zahvalio je KIC-u ,,Budo Tomović“ i direktorici Snežani Burzan zbog toga što je bezrezervno podržala ,,ovu priču, sve u cilju da da krila mladim talentima“.
Jovan-Aleksic_premijera-spota_05
Aleksić je za kraj najavio da će krajem ovog mjeseca snimiti spot za pjesmu ,,Korak po korak“. Tekst za nju pisala je, takođe, Jovanova majka Tatjana, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Veselin Frenki Bogićević.
– Nadam se da će biti i CD. O tome još ne razmišljam. Kada snimim još nekoliko pjesama, onda ćemo vidjeti – poručio je Jovan Aleksić.
Promociji su prisustvovali Šukrija Žuti Serhatlić, članovi grupe ,,Highway“, Katarina Bogićević i Danijel Alibabić.
B.R.
Foto: B. Šekularac

kud duga