DRUŠTVO SLAJDER

DONATORSKO VEČE NVO ,,PRINCEZA JELENA”: Prikupljeno 5.500 eura

princeza-ksenija_donatorsko-vece_00Na donatorskoj večeri NVO ,,Princeza Jelena” za prvi besplatni Kreativni dnevni boravak za djecu socijalno ugoženih porodica u Crnoj Gori večeras u podgoričkom restoranu ,,Elit” prikupljeno je oko 5.500 eura, rekla je za MNE magazin direktorica Milena Đergović.
– Novac ćemo direktno usmjeriti za dnevni boravak i njegov opstanak. Time ćemo da plaćamo prostor i radnike, tako da se nadam da ćemo mi, jer smo skromni i mali su nam troškovi, sigurno pola godine živjeti od ovog novca. Specijalno se zahvaljujem Ivici Toškoviću koji je donirao 2.000 eura i stvarno njega treba pomenuti, jer je izuzetan momak. Hvala mu što je imao razumijevanja i sluha. Nadam se da će biti više takvih mladih uspješnih ljudi koji mogu sebi da priušte tako nešto i koji će se odazvati našem javnom pozivu da učestvuju i doniraju – kazala je Đergović za MNE magazin.
Ona je ovom prilikom pozvala sve ustanove koje žele da pomognu, da im izađu u susret.
– Ove godine imali smo malu pomoć od opštine Podgorica i Ministarstva nauke. Sve je ostalo bilo pomoć mojih prijatelja – istakla je Đergović.
Ona kaže da se nada da će u narednom periodu, pošto je, napominje, ovo prvi i jedini besplatni dnevni boravak za djecu, biti više sluha da opstanu što duže.

This slideshow requires JavaScript.

Specijalni gost večeri bio je pjevač Željko Vasić koji je posjetiocima priredio divan koncert. Sa njim je zapjevala i Nina Žižić numere ,,Lozinka za raj” i ,,Dodire od stakla”.
– Dobro veče svima. Drago mi je da sam ovdje. Večeras ću vam svirati neke stare stvari – poručio je na početku koncerta Vasić i otpjevao numere ,,Samo moja”, zatim ,,Žena kao ti” za koju je podsjetio prisutne da je pjevao prije 16 godina na ,,Sunčanim skalama” u Herceg Novom, potom ,,Željo moja jedina”, ,,Voli me i ne voli me”,,Traži pesmu”, ,,Ne verujem ja”, ,,Zauvek” i druge.
Da podrže rad Kreativnog dnevnog boravka za djecu došli su rukometašice kluba ,,Budućnost”, Nina Žižić, Andrijana Božović, Vladana Vučinić, Bane Nedović, Danijela Mujović, Jasna Božović, Nina Redžepagić i drugi.
Donacije se mogu uplatiti i na žiro račun NVO Princeza Jelena, CKB: 510- 90061-02.
B.R.
Foto: B. Šekularac

(Više fotografija pogledajte OVDJE)