DRUŠTVO PREPORUKA

ELEKTROPRIVREDA: Sjutra nekoliko crnogorskih opština bez struje

Foto: nezavisne.rs

Foto: nezavisne.rs

Djelovi nekoliko crnogorskih opština će sjutra, zbog ugradnje novih elektronskih brojila, biti bez struje od osam do 18 sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.
Kako je najavljeno, u Podgorici će brojila biti ugrađivana u Tuzima, Sukuriću, i trafo-reonu Masline 8, u Budvi će se nova brojila ugrađivati u Buljarici, u Ulcinju na Velikoj plaži, dok će na području Kotora elektronska brojila biti ugrađivana na lokacijama Kovačko polje, Gudelj polje, Jadranski put i Glavatske kućice.

U Podgorici će, zbog radova, od devet do 11 sati bez struje biti Lakat, Velje brdo, Markovo Kopito, Iverak, Osredina, Bregovi Mijovića, Donji Crnci, Piperi, Kopilje, Gostilje, Seoce, Radovče, Eko selo, Dobri do, Ruišta i Vukotica. Od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće ulice Petra Lubarde, Stefana Mitrova Ljubiše i dio ulice Crnojevića, dok će od devet do 12 sati struja biti isključena i u dijelu Bera.

U Danilovgradu će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati ulice Bijeli Pavle, Njegoševa, Dečanska, 9. decembra i IV Proleterske brigade.

Potrošači dijela Igala koji se napajaju iz trafostanice Nizovi bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati od deset do 15 sati.

Na području barske opštine, u Sutomoru, od deset do 15 sati bez struje će povremeno ostajati svi potrošači u trajanju od pola sata.

U Beranama će, od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati prigradsko naselje Talum 1.

Istovremeno, u Rožajama će sa mreže biti isključeni potrošači na području Radetine.

Iz EPCG su najavili da će se, u slučaju loših vremenskih uslova, radovi odgoditi.
Izvor: CDM