PREPORUKA SPORT

RADONJIĆ SE SKUĆIO U BEOGRADU: Ostaje trener Zvezde?

b67d806760e048c3339fa1aa1ee7ce9e

Dejan Radonjić sa suprugom Foto: A. Dimitrijević


Dejan Radonjić ostaje trener Crvene zvezde i narednih sezona?! Takav zaključak bi mogao da se izvuče posle odluke da se skući u Beogradu. Trofejni stručnjak je protekle tri godine s porodicom živio u iznajmljenom stanu na Vračaru, a od prije dva dana je postao i vlasnik stana u centru srpske prijestonice.

Odlučio je, u dogovoru sa suprugom Milicom, da se trajno nastane u Srbiji, a da nasljednici Jovana i Petar nastave školovanje u Beogradu.

– Trudim se da svaki slobodan trenutak provedem s porodicom. Čak i neke dodatne analize ili gledanje utakmica pokušavam da obavim u omiljenom, kućnom ambijentu. Poslije toliko putovanja, sastanaka i obaveza, najviše se radujem kada dođem kući – rekao je Radonjić prilikom nedavne posjete „Blica“ njegovom domu.

Sada će, umjesto glavnog grada Crne Gore, baza njegove porodice biti srpska prijestonica.

– Uspio sam od prvog dana trenerske karijere da držim porodicu na okupu, što je gotovo nemoguće. Trpela je minimalno, a pobjede i poraze zajedno proživljavamo. Uz djecu i suprugu punim baterije i crpim snagu.

Crnogorski trener je ovim potezom najavio da ne misli da napušta klupu Zvezde. Posle prošle trofejne sezone, sada je nakon izgubljenog Kupa Koraća na dobrom putu da uđe u top 8 Evrolige, ali i da odbrani titulu u ABA ligi, kroz koju će se opet naredne takmičarske godine domoći Evrolige, a cilja i odbranu domaće šampionske krune. A na pitanje dokle sebe vidi u Zvezdi, odgovorio je:

– Dok ne odem. Toliko sam posvećen poslu i Zvezdi da ne razmišljam o odlasku. Imamo i skoro spreman tim za sljedeću sezonu. Planovi su dugoročni, ali moj posao je takav da je kofer uvijek spakovan – zaključio je Radonjić.

Izvor: Blic.rs